dissabte, 26 d’abril del 2014

Resultats de la jornada 21



En la jornada 21 hi ha hagut resultats sorprenents. El més destacat és la victòria del C.H. Ripollet "A" davant el C.E. Noia Freixenet per 6 a 4. Els vallesans estan a prop de la salvació i posen pressió sobre el Vilafranca, gairebé salvat fa unes jornades i que ha estat sancionat amb la pèrdua d'un punt. Per contra el Noia torna a demostrar que, fora de casa, és un equip molt irregular.

El Barça es manté ferm al capdavant de la LCV al derrotar al Mollet H.C. per 6 a 2. El Malgrat manté el segon lloc al vèncer un Sant Celoni en hores baixes, per 4 a 10. I, finalment, l'H.C. Montbui guanya el C.P. Calafell en un partit molt ajustat i que es va sentenciar en els darrers segons.

El Congrés aconseguia un empat a la pista del campió, el passat 24 d'abril. En un darrer tram final de campionat, els barcelonins semblen l'equip d'altres temporades o millor.

Per completar la jornada, el Cerdanyola derrotava l'Horta, a domicili, per un contundent 4 a 7. Els vallesans dominaven al descans per 0 a 4. El Cerdanyola, molt més motivat, va mantenir controlat el partit i, amb aquest resultat, surt de les posicions de descens directe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada