dimecres, 2 d’abril del 2014

El Congrés s'estrena a La Gran Muralla



El sopar de dilluns va suposar l'estrena pels jugadors del Congrés a La Gran Muralla, el nostre patrocinador principal per a aquesta temporada. Els jugadors barcelonins van poder comprovar que, tot i ser un restaurant xinès, s'hi menja molt bé i els plats són de gran qualitat. Fins i tot, van immortalitzar l'ocasió amb fotografies pel seu blog.


El Lin va voler fer-se la foto amb Ramon Ferré, candidat a l'alcaldia pel PSC per les eleccions municipals de l'any vinent. I és que el mestre Lin sap què li convé a Calafell... un bon equip de veterans!


El dilluns, per primer cop, va començar el sopar amb embotits de la terra. Això va descol·locar els jugadors del Congrés que no sabien on anaven. I és que a La Gran Muralla es combina la cuina catalana amb la xinesa, com enlloc.


El Lin va seure a la taula, com un veterà més, i va gaudir de la nit i de la conversa amb els veterans.


Les patates braves, un cop més, van ser el millor de la nit. Les fa com ningú! I els jugadors del Congrés van quedar sorpresos i encantats pel seu sabor.


El "Canyi" ja està a punt pel casament... aquest cop va fer bondat i no el van expulsar... hi hi hi! Està més tranquil i relaxat, en companyia dels veterans del C.P. Calafell.


El Lin ens va sorprendre amb un rissotto de la casa, molt bo. No va quedar res!


Finalment, el "Pollo Pekín" habitual que, amb el seu fumejat, va sorprendre i agradar als jugadors visitants.


Així ho van voler immortalitzar, amb una fotografia pel seu blog. Us el recomanem!


El porter del Congrés va gaudir del pollastre, després que alguns companys li fessin broma amb algun dels gols que havia encaixat en el partit.


Els veterans del C.P. Calafell es van quedar fins tard, fent els tradicionals "hielos". Els del Congrés no es van atrevir, la carretera els esperava.


Estem segurs que els veterans del Congrés van quedar satisfets de la seva visita a Calafell i del sopar que van poder gaudir. Esperem que poguem veure-'ls l'any que ve, de nou. Això seria el millor senyal possible per a nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada