dissabte, 15 de març del 2014

Resultats de la jornada 16



Després de la setzena jornada del campionat de la LCV, la classificació ha canviat lleugerament, especialment a la part baixa, degut als resultats que hi han hagut entre els rivals directes. Destaca la victòria del C.E. Noia Freixenet davant el campió, el C.F. Cuatro Vientos, per 5 a 3. Els de Sant Sadurní derroten un rival directe en la lluita per la Final Four, on sembla que aquest any hi seran.

El Vilafranca va guanyar per 7 a 4 el Calafell, en un derbi penedesenc marcat per les decisions arbitrals en els darrers minuts que van indignar molt els jugadors visitants. El Ripollet A va guanyar el derbi vallesà, per un ajustat 2 a 1, i surt de la zona de descens directe, ocupant la plaça que dóna dret a jugar la promoció. El Cerdanyola C.H. es queda en darrer lloc, després d'aquesta derrota.

El partit entre el Sant Celoni i el Barça es va jugar el divendres 21 de març i va acabar amb un empat a cinc gols. El Sant Celoni va plantar cara i va empatar en el darrer segon del partit, davant un Barça amb els dos germans Torné, Xavi Segarra i Òscar Gonzàlez.

El partit entre el Congrés i el Montbui es va disputar el passat 2 d'abril i va acabar amb una contundent victòria local, per 6 a 0. El partit va ser plàcid pels locals que van tenir un excel·lent Palomo a la porteria.

Per completar la jornada, es va jugar el partit ajornat entre l'U.E. Horta i el C.P. Malgrat, el dia 15 d'abril. La victòria va ser per l'equip visitant per un clar 4 a 7. El Malgrat tenia la baixa de Dani, però va imposar la seva superioritat a la pista barcelonina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada