dimarts, 18 de març del 2014

Partit amb poca història

C.P. Calafell - 4
C.P. Malgrat - 12

Hi ha dies que el resultat ho diu tot. Però, el cert és que el Calafell sabia que difícilment podria batre al Malgrat, el segon classificat de la LCV, i va plantar cara durant bona part del partit. En el primer temps, l'1 a 3 reflexava la superioritat visitant, però la bona defensa local mantenia les opcions de puntuar. El Calafell va disposar d'algunes ocasions, en el primer temps, per a escurçar distàncies. En el segon temps, després del 2 a 5, el Malgrat es va distanciar en el marcador, sentenciant el partit.

(Agraïm les fotografies fetes per Ferran Rodríguez que ilustren la crònica del partit)

El Malgrat es va trobar amb un gol a favor, als quinze segons de joc, en la primera jugada del partit. El canvi defensiu en l'equip local, va provocar alguna badada defensiva que va propiciar el primer gol, marcat per Esteve, i alguna ocasió més de perill pels visitants.

No obstant, el Malgrat va trigar alguns minuts en fer el 0 a 2. "Cañi" va ser expulsat amb tarjeta blava per protestar a l'àrbitre, el senyor Boada. La primera roda de canvis en el conjunt local va propiciar que Ramon Ferré, només entrar en pista, assistís a Javi Luna dins l'àrea, qui marcava l'1 a 2, als tretze minuts.

El conjunt local estava plantant cara i el Malgrat va veure's obligat a demanar un temps mort, ja que no sabia com atacar la magnífica defensa individual que feien els locals. En el temps mort, els locals van canviar a zona, fet que va tornar a descol·locar el conjunt visitant.

A manca de cinc minuts, el Calafell va tornar a demanar un temps mort. Un nou canvi defensiu va sorprendre els visitants. Però, Cassola va marcar l'1 a 3, després d'una jugada per darrera la porteria que va permetre-li un xut des de la frontal de l'àrea. Ben cobert per Ramon Ferré, la bola va tocar l'estic del defensa. El porter Hernàndez va aturar la bola, però amb la mala sort que va impactar en la galta de Joan Tutusaus, introduint-se en la porteria local. Amb aquest marcador s'arribava al descans.

En el segon temps, el Malgrat va marcar dos gols més en els primers minuts. Però el Calafell, mitjançant Epi, escurçava distàncies, fent el 2 a 5. A partir d'aquell moment, el Malgrat va ser molt superior i el Calafell es va venir a baix. Un penal fallat per Javi Luna va demostrar que no era la nit del Calafell.

El Malgrat, en cinc minuts va fer cinc gols que posaven el 2 a 10 en el marcador. En els minuts finals, dos gols per banda. Els del Calafell marcats per Javi Luna, signant un hat trick. "Cañi" va ser expulsat, novament, en el segon temps, per una nova blava. El Calafell va fallar dos penals, en el segon temps, llençats per Luna i "Cañi". Partit per oblidar del Calafell que tenia clar que aquest partit no era de la seva lliga i que cal pensar en el proper desplaçament a Ripollet.