dilluns, 10 de març del 2014

Jornada 16



La propera jornada de la LCV comença dimarts, amb el partit entre l'U.E. Horta i el C.P. Malgrat, que es disputarà al pavelló barceloní. El Malgrat té una nova oportunitat per a demostrar que fora de casa és tant potent com al seu pavelló. L'Horta el posarà a prova.

El dimecres continua, amb la visita de l'H.C. Montbui a la difícil pista del Congrés. Els de Santa Margarida havien començat bé la lliga, però estant travessant una mala ratxa de resultats. Veurem si els locals ho aprofiten per a sumar tres punts importants per a ells.

El dijous, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, es disputa un partit de la màxima rivalitat i importància entre el quart classificat i el cinquè. És a dir, dos equips potents del campionat que lluiten per un lloc a la Final Four d'enguany. Una victòria local deixaria molt tocat el campió, el conjunt de Blanes. El Cuatro Vientos no es pot permetre una ensopegada si vol seguir aspirant a repetir el campionat.

El Sant Celoni rebrà el líder, el F.C. Barcelona. Un partit amb clar color visitant, tot i que la pista del Sant Celoni és una de les més complicades de la LCV.

El divendres, també, es disputen dos partits molt importants per a les posicions de descens. El Calafell visitarà el Vilafranca, en un derbi comarcal. Fins fa poc, els vilafranquins eren cuers, però una ratxa impressionant de bons resultats els ha portat ben lluny de les posicions de descens. El Calafell voldrà sumar per a seguir fora dels llocs de descens, una setmana més. Ja que, en l'altre derbi comarcal, el Ripollet A i el Cerdanyola C.H. es jugaran tres punts vitals per a sortir del darrer lloc de la classificació.

Per tant, una jornada importantíssima, sobretot per la part baixa de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada