diumenge, 9 de juny del 2013

L'aleví, campió provincial, una nova fornada de joves talents

Equip aleví del C.P. Calafell, en un partit al pavelló, format per Joaquín Cachinero, Pere Solé, Josep Portillo, Benjamí Peña (a dalt), Manuel Casado, Miguel Ángel Vivas, Joan Papiol i Jaume Solé (a sota)

Els alevins del Club Patí Calafell de la temporada 1981/82 van quedar campions del Campionat Provincial de la seva categoria. La plantilla estava formada per Enric Fontanillas, Pere Solé, Josep Portillo, Jaume Solé, Jaume Juncosa, Joaquín Cachinero, Manuel Casado, Miguel Ángel Vivas, Benjamí Peña i Joan Papiol. L'entrenador era en Ramon Solé i Rubió.



L'equip aleví del Club Patí Calafell va realitzar una excel·lent temporada. En el Campionat Provincial va assolir el primer lloc, amb una sola derrota i un empat. Va marcar cent vint-i-set gols i en va rebre quaranta-sis.

Equip aleví, al pavelló calafellenc, format per Josep Portillo, Jaume Juncosa, Benjamí Peña, Pere Solé (a dalt), Manuel Casado, Miguel Ángel Vivas, Enric Fontanillas i Jaume Solé (a sota)


El màxim golejador de l'equip aleví, en el Campionat Provincial, va ser en Jaume Juncosa, amb trenta-cinc gols, seguit de Jaume Solé i Pere Solé, amb trenta-un i trenta gols, respectivament.

Equip aleví, a la pista del C.N. Reus, format per Pere Solé, Joaquín Cachinero, Jaume Solé, Benjamí Peña (a dalt), Manuel Casado, Joan Papiol, Miguel Ángel Vivas i Jaume Juncosa (a sota)


L'aleví també va disputar la Copa Excel·lentíssima Diputació de Tarragona. arribant a disputar les semifinals davant la Joventut Esportiva Flix. Per un sol gol no va poder accedir a la final del torneig.

Equip aleví, a la pista de La Riera de Gaià, format per Manuel Casado, Benjamí Peña, Josep Portillo, Pere Solé (a dalt), Jaume Juncosa, Miguel Ángel Vivas, Joan Papiol i Jaume Solé (a sota)


El màxim golejador del Club Patí Calafell, en la Copa Excel·lentíssima Diputació de Tarragona, va ser Jaume Solé, amb disset gols. El va seguir d'aprop el seu germà, Pere Solé, amb onze.


Equip aleví, al pavelló de Calafell, format per Jaume Juncosa, Pere Solé, Josep Portillo, Benjamí Peña (a dalt), Jaume Solé, Enric Fontanillas, Joan Papiol i Joaquín Cachinero (a sota)


Els alevins del Club Patí Calafell, en aquella temporada, com a campions provincials, van disputar una Fase de Sector classificatòria pel Campionat d'Espanya de la categoria. Aquesta fase es va celebrar a l'Espluga de Francolí els dies 8 i 9 de maig de 1982. Hi van participar els equips alevins del Club Patí Vilanova (campió de Barcelona), del Club Hoquei Benicarló (campió de Castelló), del Club Hoquei Espanya (campió de Mallorca) i del Club Patí Calafell (campió de Tarragona). El vencedor va ser el conjunt vilanoví i el segon classificat el conjunt calafellenc. D'aquesta manera el C. P. Vilanova accedia al Campionat d'Espanya de la categoria aleví d'aquella temporada.


El màxim golejador de la Fase de Sector disputada a l'Espluga de Francolí va ser en Jaume Solé, amb nou gols, seguit del seu germà, Pere Solé, amb sis gols.

Equip aleví, a la Fase de Sector de l'Espluga de Francolí, format per l'entrenador Ramon Solé, Joaquín Cachinero, Pere Solé, Benjamí Peña, Jaume Juncosa, Josep Portillo, els delegats Màrius Jofré i Josep Maria Romeu (a dalt), Manuel Casado, Joan Papiol, Enric Fontanillas i Jaume Solé (a sota)

També, en aquella temporada, el Club Patí Calafell tenia equips en les categories Infantil i Juvenil. L'equip Infantil estava format per Joan Carbó, Jordi Hill, Òscar De la Cruz, Ramon Jornet, Isaac Espiña, Joan Urpí, Joan Totosaus, Emilio Martín, José Antonio Morató, Marcos Romero i Josep Camps. L'entrenador era en Miquel Serrano Pastor.


El conjunt Infantil va quedar en quarta posició en el Campionat Provincial de la categoria. El màxim golejador va ser Isaac Espiña, amb trenta-vuit gols, seguit de Ramon Jornet, amb vint-i-sis.


En la Copa Excel·lentíssima Diputació de Tarragona, l'equip Infantil del Club Patí Calafell va disputar i guanyar la final, davant la Joventut Esportiva Flix, a la pista del Casal Montblanquí.


El màxim golejador de l'equip Infantil en aquell torneig va ser Isaac Espiña, novament, amb setze gols. El jove jugador ja destacava per la seva capacitat física i tècnica dins la pista.


En la categoria Juvenil, el Club Patí Calafell va presentar dos equips. L'equip "A" estava format per Jaume Gener, Josep Montejo, Jordi Sicart, Albert Almirall, Ramon Collado, Jaume Ortoll i Juan Manuel Espinosa.  L'equip "B" estava format per Jordi Alari, Rafel Weiler, Anacleto Àvila, Xavi Montserrat, Matías Perín i els infantils Ramon Jornet, Isaac Espiña i Joan Carbó. L'entrenador dels dos equips era en Ramon Ferré Menéndez.


En el Campionat Provincial, l'equip del Club Patí Calafell "A" va quedar subcampió, sent el màxim golejador de la categoria, amb dos-cents cinquanta-set gols. També va ser el segon menys golejat, amb seixanta-quatre gols encaixats. Amb tres derrotes i vint-i-una victòries va assolir la segona posició del campionat. El conjunt del Club Patí Calafell "B" va quedar en desena posició.

En aquesta temporada, el Juvenil "A" no es va poder classificar pel Campionat d'Espanya de la categoria, ja que, en el penúltim partit del Campionat Provincial que es disputava a la pista del Club Natació Reus "Ploms", no podia disposar de tots els jugadors per malaltia. Havent presentat els certificats mèdics corresponents a la Federació Territorial, no es van acceptar. Aquest fet va implicar que fos el C. D. Vendrell qui es classifiqués per a anar al Campionat d'Espanya. La decisió de la Federació va suposar la meva retirada com a membre de la mateixa.


Els golejadors de la categoria Juvenil van ser Jaume Ortoll, amb vuitanta-un gols, seguit de Ramon Collado, amb seixanta-vuit. En l'equip "B" va quedar màxim realitzador en Xavi Montserrat, amb trenta-un gols.


En aquella temporada, els dos equips juvenils van disputar la Copa Excel·lentíssima Diputació de Tarragona, en dos grups diferents, arribant els dos a la final del torneig. Cal destacar el partit entre el C. P. Calafell "A" i el C. D. Vendrell, amb un ampli resultat de 10-2, a l'anada. Aquest fet va fer que el C. D. Vendrell no es presentés a la tornada, tot i ser en el seu pavelló. Aquest fet demostrava la superioritat calafellenca sobre l'equip rival que l'havia deixat fora del Campionat d'Espanya, per una decisió federativa incomprensible.


Els golejadors de la Copa Excel·lentíssima Diputació de Tarragona, en la categoria Juvenil del Club Patí Calafell "A" van ser Jaume Ortoll, amb vint-i-quatre gols, seguit de Ramon Collado, amb disset. Per l'equip del Club Patí Calafell "B" van ser Rafel Weiler i Anacleto Àvila, amb set gols. Esl dos conjunts van disputar la final del torneig, amb victòria per 13 a 2 per l'equip del C. P. Calafell "A". Per tant, un excel·lent final de temporada dels dos equips de la categoria Juvenil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada