divendres, 7 de juny del 2013

Dates i horaris de la Final Four i la Promoció


La Federació Catalana de Patinatge ha emès la següent circular, la número 27/2012-13, en data 24 de maig de 2013 per a definir el calendari de la Final Four i la Promoció que es jugarà a la pista del CP Sant Celoni.

Sorprenentment, hi ha un partit que es disputarà el dia 12 de juny, el que enfronta el CF Cuatro Vientos i el CP Vilafranca, decisiu per a saber si l'equip local entra, o no, a la Final Four. Com veieu, ja la pròpia Federació no compleix el què posa per escrit, ja que ha autoritzat jugar aquest partit en aquesta data.

També ha donat els punts dels partits ajornats i que no tenien data, tal i com demanàvem en el nostre blog, però sense mostrar l'acord de com ha repartit els punts i per quin motiu. Sorprenentment, el partit entre el CP Vilafranca i el CH Palafrugell s'ha resolt a favor dels de la Costa Brava. Això fa que sigui el CH Palafrugell el què ocupi l'11è lloc de la classificació, de manera provisional.

Cal recordar que un comentari en aquest blog del jugador del CH Palafrugell, Jaume Tané, ens diu que "hem escrit a la federació per demanar-los que ens treguin tots els punts per tal de no adulterar la competició i que tots els equips que han disputat tots els partits puguin competir amb iguals condicions. No sé que resoldràn però per la nostra part és el que creiem més just". Per tant, veurem què passa, ja que el CH Palafrugell no vol jugar la promoció. Haurem de seguir esperant notícies i a la Federació se li acumula la feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada