dimarts, 18 de juny del 2013

El CF Cuatro Vientos, campió de la lliga A


Final sorprenent de la lliga A de veterans el què ha tingut l'edició d'enguany! El CF Cuatro Vientos s'ha proclamat campió per incompareixença dels blaugranes. El F.C. Barcelona ha estat víctima de la incompetència de la pròpia Federació. Tothom sap que el seu porter, Tino Martínez, és el delegat del primer equip del Barça. Doncs, la Federació ha estat ballant les dates i l'horari de la jornada d'OK lliga durant tota la setmana. En primer lloc, no hi havia data assignada, després es va fer que tots els equips juguessin dissabte, a les 20:00 hores. Després es va canviar a les 21:30 hores. Per acabar, novament, a les 20:00 hores. Just un quart d'hora més tard de l'horari previst per a la final de la Final Four de veterans. Amb el títol de l'OK lliga en joc, Tino Martínez havia de ser amb el primer equip, en el seu partit davant l'Igualada HC. Els blaugranes van demanar avançar el partit al primer de la tarda del dissabte i la Federació no va accedir. Aquest decisió va indignar els blaugranes que no es van presentar a la final, ja que no tenien porter.

En aquest mateixa línia, la Federació ha près decisions sorprenents durant tota la temporada. En aquesta mateixa Final Four, el Girona CH va disputar la promoció, després que la Federació rebés un escrit del Cerdanyola CH on dèia que, si es desplaçava a Girona per a jugar el seu darrer partit, impugnaria l'acta per alineació indeguda del porter gironí. D'aquesta manera reclamava que la Federació els donés els punts i els estalviés el llarg viatge a Girona per a no jugar el partit. Sorprenentment, la Federació no va contestar i el partit no es va jugar. Dies més tard, la federació resolia donant els tres punts al Girona CH per incompareixença del Cerdanyola CH, però sense sancionar amb un punt menys als vallesans (tal i com diu el reglament, en aquests casos). D'aquesta manera, el Girona CH sobrepassava al CH Palafrugell i es plantava a la promoció. Finalment, no li ha servit de res i el CH Ripollet A ha aconseguit l'ascens, per un contundent 7-3. El Girona CH no ha jugat tots els partits de la competició, aquesta temporada, i ajornant-los ha evitat que el sancionessin per no presentar-se o per alinear indegudament el seu porter. No creiem que fos just que disputés la promoció i tingués l'opció de salvar-se, però així ha estat!

També el CP Vilanova aconseguia disputar la Final de la lliga B de forma sorprenent. Després que durant tota la competició, el CH Ripollet A anés segon, gràcies a la sanció i la pèrdua dels punts del partit entre el CP Vilanova i el CT Barcino, el Tribunal Català de l'Esport ha rectificat la decisió del Comitè de Competició donant els punts al CP Vilanova. D'aquesta manera, en les darreres jornades, el CP Vilanova aconseguia un merescut segon lloc i l'ascens a la lliga A per a la propera temporada, però amb una imatge lamentable per a l'hoquei, novament.

El blog A Kops d'Stick ha publicat una magnífica crònica de la Final Four que no ha tingut final. Aquí la podeu veure!


Els resultats de la Final Four 2012/13 han estat els següents:

FINAL FOUR 2012/13


divendres 14
CP Congrés - 3
CF Cuatro Vientos - 4
FC Barcelona - 5
Mollet HC - 4
dissabte 15
(promoció ascens/descens)
CH Ripollet A - 7
Girona CH - 3
Ascendeix: CH Ripollet A

(final lliga B)
CP Malgrat - 8
CP Vilanova - 4

(final lliga A)
CF Cuatro Vientos -
FC Barcelona -
(No presentat FCB)
Campió: CF Cuatro Vientos

En definitiva, si algú es planteja encara per què l'hoquei patins no és olímpic, doncs aquí en té una bona mostra. La manca de seriositat i rigor, de mà esquerra i de tacte, de respecte per la competició i pels equips que juguen han fet que la lliga catalana de veterans més, igualada i competida que mai, hagi estat un espectacle indigne i impropi d'un esport que pretén ser seriós!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada