dimecres, 5 de juny del 2024

Arriba el IX Torneig Internacional Ciutat de Calafell


El IX Torneig Internacional Ciutat de Calafell, Marcel Miró in memoriam, es disputarà els propers 5, 6 i 7 de juliol del 2024, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell. És el torneig més prestigiós d'hoquei veterà amb seu fixa i el tercer més important del calendari veterà, després de l'EVRICUP i la Taça Latina.

Aquesta edició compta amb setze equips, recuperant el format d'edicions anteriors, dividits en quatre grups de quatre equips. Hi participaran tres equips que ja l'han guanyat i sis equips debutants que no hi han participat encara.Noia, Igualada, Barça i Congrés en són els caps de sèrie. En aquesta edició, el Bassano (Itàlia) i el Biarritz (França) són els equips extrangers. Per primer cop, comptem amb un equip francés. 

El Tenerife, l'Espanya de Mallorca, el Burguillos i l'Alcañíz són els  representants del territori estatal. Torrelavit, Vendrell, Sitges, Vilafranca, Espanyol i Calafell completen un cartell de luxe.
Els partits de la fase de grups es disputaran a les tres pistes del pavelló Joan Ortoll, simultàniament, des de les set de la tarda del divendres, fins les tres de la tarda del dissabte. Tot seguit, hi haurà una pausa per a dinar.

A les cinc de la tarda del dissabte començarà la fase de creuaments entre els primers, segons, tercers i quarts classificats de cada grup, per a definir la fase final del diumenge pel matí. La final del torneig es disputarà a la una del migdia, a la pista central.
La novetat d'aquesta edició serà la visita a l'espai museogràfic de l'hoquei i del patinatge que podran gaudir tots els equips i  aficionats. A més, tots els jugadors i el públic podran participar en el "xutòdrom" que medeix la velocitat i la precisió dels xuts, tot un repte per a veure qui queda més amunt en la classificació. No us ho perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada