dimarts, 5 de desembre del 2023

Tres canyos Fabi-losos!C.T. Barcino A - 4

C.P. Calafell - 8


Hi ha partits en els que el resultat és el de menys, aquest és un d'ells. El més destacable han estat els tres canyos que ha fet el Fabi, golejador de la nit. El primer li ha fet a Ramon Ferré, aconseguint el gol de l'empat a un. Al defensa visitant li ha caigut una bronca monumental del seu company, Romario. Però, al Fabi no se'l pot aturar, si t'ha passat netament i ha marcat. Respect! 


No obstant, el mateix Fabi li ha fet dos canyos, més tard, a Romario. Enlloc de bronca, hi ha hagut riures d'orella a orella. Veterans som tots! Alguns més que d'altres... però això és l'Old League. En acabar, tres OldCats s'han volgut fotografiar junts, Poblet, Ferré i Fabi.

L'àrbitre s'hi ha volgut sumar, quatre històrics de l'hoquei humanitzat. El millor del partit d'avui, Jordi Poblet fent assistències als jugadors visitants per a deixar-los guanyar. No, perdó! El millor del partit és que el Poblet baixi de Puigcerdà per a jugar amb tu. Això sí que és un honor! Gran Jordi! Gran veterà! I, ara, torna cap a Puigcerdà solet en cotxe, amb un xupito de més...


El Calafell ha tirat un partit endavant, després de dominar per 2-4 al descans. El Barcino ha fet el 3-4, a manca de 15 minuts pel final, posant emoció en el marcador. Ha tingut ocasions per a fer l'empat. Però, el Calafell ha reaccionat i ha fet el 3-6 que sentenciava el partit. L'equip local ha marcat, de nou, però el Calafell ha acabat amb 4-8, suant la cansalada. Gols: Romario (4), Capi (2) i Prieto (2), tot i que, en l'acta del partit, els hi donen a Rivi i Jose.


El millor de tot són les pizzes de la "Crep Nova" quan van acompanyades de bon ambient i bona gent. Hem gaudit, un any més, d'un tercer temps de la "creme de la creme" veterana. Palau, t'ho has perdut! 


Una hora i mitja parlant d'hoquei, diverses Taças Llatines assegudes a la taula (tot i que alguns no volen que la fem), Taças i copes, amb xupitos de limoncello...


I, després de tres xupitos, encara ha sortit prou bé la crònica. El moment final del tercer temps, foto amb els companys del Premià +50, coincidint tres equips al tercer temps, històric!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada