dimarts, 23 de maig del 2023

Ànims, Perín!



C.P. Calafell - 3

C.T. Barcino B - 3

Els veterans del Calafell i el Barcino han volgut donar suport a Miguel Ángel Perín, per la seva lesió del passat divendres que el tindrà molt de temps allunyat de les pistes. Amb un "ànims, Perín" els dos equips han començat un partit amb molt fair play i molta igualtat.

El marcador final reflexa la igualtat que hi ha hagut en tot el partit. El Calafell s'ha avançat, en el minut 10, amb una rematada al segon pal del "Capi", Joan Totosaus. El Barcino ha empatat en un contracop, cinc minuts després. Prieto desfeia la igualada, amb un remat que ha entrat suaument a la porteria visitant. Però, el Barcino ha empatat, de nou en contracop, a poc pel descans.


En el segon temps, el Calafell ha marcat el tercer gol, gràcies a un contracop culminat per Xavi Esplugas, amb un xut inapel.lable. El Barcino seguia tancat darrera, tot i anar perdent. El Calafell movia la bola, aguantant el marcador favorable. Però, el Barcino feia l'empat amb una penjada a l'àrea que acabava tocan en el genoll d'Esplugas i entrant a la porteria local, a manca de 3 minuts pel final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada