divendres, 17 de juny del 2022

VII Torneig Internacional Ciutat de Calafell


Després de 4 anys sense poder disputar el Torneig Internacional Ciutat de Calafell, ho fem amb rècord de participació: 16 equips! Les obres del pavelló Joan Ortoll i la pandèmia han impedit celebrar la setena edició d'aquest prestigiós torneig. Però, hi havien moltes ganes i això ha portat a superar el nombre d'equips de les edicions anteriors. 


Coimbra (Portugal), Bassano (Itàlia) i Amadora (Portugal) seran els equips extrangers d'aquesta edició. A més, hi haurà Andalusia, l'Espanya de Mallorca, l'Alcalà (Madrid) i l'Alcanyís (Terol), com a equips de fora del territori català. La resta de participants seran equips catalans, on destaquen el F.C. Barcelona i el C.E. Noia Freixenet, dos dels favorits per a endur-se el torneig d'enguany.


Volem agraīr a tots els patrocinadors d'aquesta edició que han fet possible que torni a ser un referent dels torneigs d'hoquei veterà d'arreu del món. El Ciutat de Calafell és un dels 3 millors torneigs internacionals, a l'alçada de l'EVRICUP i la Taça Latina. Gràcies a l'ajuntament de Calalafell i al Club Patí Calafell per a fer-ho possible. Estem contents de posar Calafell al mapa de l'hoquei patins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada