divendres, 21 de gener del 2022

Set point al GEiEG

GEiEG - 1

C.P. Calafell - 6

Un set (1-6) al GEiEG de Girona, al més pur estil Novak Djokovic. Genís Anfruns va ser la millor vacuna contra els atacs del debutant, Marc Tibau, que només va marcar de penal. Els locals s'avançaven (1-0), en la pena màxima, al minut quinze de partit.

Però, tot i que el GEiEG jugava amb el porter que tocava, va costar molt fer gols. Una jugada de combinació, culminava amb gol de Javi Martínez. Empat a un, al descans.

El segon temps, arrencava amb una defensa individual, amb Perín aferrat al jugador més actiu dels gironins, Marc Tibau. D'aquesta manera, el GEiEG quedava desactivat en atac. Fins els últims 10 minuts, però, el Calafell no va marxar, en el marcador. No obstant, els locals disposaren d'una falta directa, per la desena falta d'equip verd-i-blanca. Genís aturava el llencament. Gols: Javi Martínez, (3), Luna (2) i Epi.

L'expedició, en arribar a l'Arboç es va aturar a fumar. La parada, a Vilafranca, es va aprofitar per tornar a fumar. Epi es recuperava de que no l'havien deixat fer el "quinto", al pavelló, a l'hora de sortir. Segurament, per això, Epi va jugar a mig gas, per problemes físics. A la tornada, bona siesta per a recuperar-se de l'esforç.

Els "xarnegos" van marcar, així guanya el Madrid! Comentaris graciosos del delegat local, bona gent! Bon sopar a La Brasa, una "tapilla" ibèrica de luxe, amb ximixurri i all-i-oli. A la brasa, el Bilbao es cruspia al Barça, en la pròrroga.