diumenge, 8 d’octubre del 2017

Arrenca la LCV


El proper 17 d'octubre, arrenca una nova edició de la Lliga Catalana de Veterans (LCV). En aquesta temporada 2017/18, els veterans del C.P. Calafell tornen a la máxima categoría de la competició catalana, on s'hi trobaran equips punters com el F.C. Barcelona, el C.P. Malgrat, el Mollet H.C., el C.P. Sant Celoni, el C.P. Vilanova, el C.E. Noia Freixenet, el C.F. Cuatro Vientos (Blanes), el Cerdanyola C.H., els dos equips del C.P. Congrés, el P.H.C. Sant Cugat i el C.H. Canet. Trobarem a faltar els companys de l'H.C. Montbui, que no s'han inscrit per a competir, en aquesta edició.

En aquesta ocasió, hem triat un nou quadre del company, Miky Roura (Mollet H.C.), anomenat "Lluís Galbas", en homenatge al mític jugador d'hoquei. El logo ens acompanyarà durant tota la temporada, com ve sent habitual, per a anunciar els partits, resultats i classificacions de la LCV A.

Esperem que, aquest any, poguem disfrutar, de nou, del màxim nivel de l'hoquei veterà, en aquest blog, que ja arriba al sisè any consecutiu i la setena temporada d'existència. Tres temporades a la lliga B de veterans i tres més a la lliga A. Aquesta será la quarta a la máxima categoría de l'hoquei veterà català. Veterans som tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada