dissabte, 22 d’abril del 2017

Resultats i classificació després de la jornada 22



En la jornada 22, novament, no s'han disputat tots els partits previstos. El Premià aconseguia una victòria sobtada, a la difícil pista del Barcino A, per la mínima i amb un marcador molt curt. En canvi, el líder, el Sant Cugat, guanyava a la pista del Ripollet B, còmodament.

El GEiEG patia més del compte per a guanyar l'Esplugues, per la mínima. El Sant Celoni B derrotava l'Horta, de manera contundent. Finalment, el Ripollet A mantenia el segon lloc a la classificació, derrotant Les Franqueses, a casa.


La classificació provisional, a manca de molts partits ajornats i que la Federació ha posat com a data límit el proper 26 d'abril, per a marcar data, queda encapçalada pel Sant Cugat. També és l'equip més golejador de la competició, amb cent vint-i-cinc gols. En segon lloc, el Ripollet A, com a equip menys golejat del campionat, amb cinquanta-dos gols. El Calafell, amb molts partits ajornats, ocupa el cinquè lloc.

No obstant, si la classificació la miréssim per punts perduts, canviaria de manera substancial:

1.- P.H.C. Sant Cugat - 12 punts perduts.
2.- C.H. Ripollet A - 15 punts perduts.
3.- C.P. Calafell - 16 punts perduts.
4.- C.T. Barcino B - 19 punts perduts.
5.- U.E. La Garriga - 23 punts perduts.
6.- G.E.i E.G. - 28 punts perduts.

Per tant, res decidit en aquest darrer tram del campionat que promet emoció fins el final. Esperem a veure què decideix el Comitè de Competició, després del 26 d'abril, i com queda la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada