divendres, 14 d’octubre del 2016

Primera victòria al pavelló d'Horta

U.E. Horta - 2
C.P. Calafell - 6

Els veterans del C.P. Calafell van vèncer, per primer cop des de que juguen a la LCV, al pavelló de l'U.E. Horta. La victòria va ser més plàcida de l'esperat i en cap moment es va patir pel resultat, tret dels minuts inicials, on l'Horta s'avançava 1 a 0 en el marcador. Els calafellencs van jugar un bon partit i el debutant, Xavi Esplugas, va tenir una notable actuació, marcant dos gols i sent el "pitxitixi" del partit.

Els primers minuts del partit van ser de tempteig, els dos equips es tenien respecte i sabien de la dificultat de l'adversari. L'Horta es va avançar amb un gol de fortuna, ja que el xut va rebotar en el braç del porter calafellenc, introduint la bola a la porteria sense voler.

Però, començant les rodes de canvis, el Calafell aconseguia l'empat, de penal, mitjançant un gran xut a l'escaire de Javi Martínez "Romario". El porter de l'Horta no va poder fer res i l'avantatge local va durar ben poc en el marcador.

Amb la tranquil·litat de l'empat, el Calafell va apretar en atac i Xavi Esplugas feia una bona jugada per la banda i feia la passada de la mort al segon pal, a Ramon Ferré. El porter de l'Horta aturava la rematada, però Xavi Esplugas entrava dins l'àrea per a rematar el refús a la xarxa local, aconseguint l'1 a 2.

En pocs minuts, el Calafell aconseguia ampliar l'avantatge, novament, a través de Xavi Esplugas. El jugador cubellenc va rematar el rebuig del porter, després d'una excel·lent combinació amb Javi Luna, fent una paret dins l'àrea. Finalment, a dos segons del descans, Joan Totosaus rematava l'1 a 4, després d'una passada de Xavi Esplugas al segon pal, finalitzant un contracop per la banda.

En el segon temps, l'Horta va disposar d'alguna ocasió per a escurçar distàncies, però Josep Maria Hernàndez va tenir una bona actuació sota els pals de la porteria calafellenca. Va ser Ramon Ferré qui marcava el cinquè gol calafellenc de la nit, després de rematar una falta que va treure Jordi Cañellas. Els jugadors de l'Horta van deixar sol el jugador calafellenc i Cañellas i Perín van despistar la defensa local, deixant un remat a plaer, des de la frontal de l'àrea.

El partit va entrar en un moment boig, on els contracops s'anaven alternant a banda i banda del camp. L'Horta va marcar el segon gol i escurçava distàncies. Algunes jugades individuals, buscant gols i lluiment personal, van protagonitzar el partit. Però, gairebé sobre la botzina, Javi Luna marcava el definitiu 2 a 6, picant la bola en baselina, a pasada des de mitja pista de Xavi Esplugas.

Bon debut, per tant, del nou jugador calafellenc que va protagonitzar moltes de les jugades de gol i en va materialitzar dues d'elles. El Calafell guanyava en una pista que se li resistia, amb més facilitat del previst.

Finalment, bon sopar de tapes en el carrer del pavelló d'Horta i lideratge provisional de la classificació, amb sis punts.