dijous, 2 de juny del 2016

Game Over


No ha pogut ser! Tot i que, en aquesta temporada, els veterans del C.P. Calafell - La Gran Muralla han aconseguit sis victòries a la Lliga A de veterans, en pistes tant difícils com l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní i el Pavelló de Sant Celoni, no s'ha pogut salvar la categoria. Per tant, l'any vinent tornarem a la ser equip de la Lliga B de veterans.

Potser ha estat la lliga més igualada dels darrers anys, ja que no hi ha excessiva diferència de punts entre els llocs de promoció per a no baixar i el quart lloc que dóna accés a la Final Four. Això ha fet que els equips poguessin donar forces sorpreses i hi hagués molt equilibri en els marcadors.

En els darrers dos partits, a casa, davant el Cuatro Vientos (5-7) i, a fora, a Les Casernes de Vilanova i la Geltrú (11-8), el Calafell ha demostrat ser un equip competitiu i amb molt de gol. Un any més, ens ha fallat l'aspecte defensiu, on hem estat l'equip més golejat de la categoria. Per tant, cal treure conclusions del nostre joc i ser conscients de les nostres capacitats i limitacions, de cara a la temporada vinent. No obstant, hem de dir que hem disfrutat molt de l'ambient veterà de la Lliga A.

Ara, encarem una nova edició del nostre Torneig Internacional Ciutat de Calafell, on podrem gaudir d'alguns dels millors equips veterans del món. En aquesta edició, tindrem tres equips de Portugal, amb sorpresa inclosa, i un italià. Per tant, en les properes setmanes, us anirem explicant tots els equips i tindreu la informació necessària per a seguir el nostre torneig que tanca la temporada veterana.

1 comentari:

  1. Companys molts ànims i us trobarem a faltar sens dubte. Ens tornarem a veure d'aquí a dues temporades. Sou collonuts! Veterans som tots!

    ResponElimina