dissabte, 19 de març del 2016

Dues penes màximes donen la victòria al Montbui

H.C. Montbui - 8
C.P. Calafell - 7

Els veterans del Calafell van estar a punt de donar la sorpresa a la pista del Montbui, remuntant un 3 a 0 inicial del conjunt local i posant-se dos cops per davant en el marcador, en el segon temps. Però dues decisions arbitrals, amb dos penals transformats per Massana, van fer que el Montbui s'endugués la victòria, en un partit disputadíssim per les dues parts.

El Montbui va sortir a per totes, en veure un Calafell amb un sol canvi. Va imprimir un fort ritme, des del primer minut, amb molta intensitat i una defensa individual, a mitja pista, que en el segon temps es va convertir a tota la pista.

El Calafell no es va saber situar en pista i contrarrestar el joc local i els gols van anar caient, arribant a un clar 3 a 0 a favor del Montbui que semblava sentenciar el partit, en els primers 15 minuts de joc.

No obstant, el Calafell va saber remuntar i empatar el partit, amb gols de Javi Luna, Javi Martínez i Jordi Cañellas. Poc a poc, els visitants van entrar dins el partit, canviant la defensa a romb més estàtic que el Montbui no va saber atacar.

A manca de deu segons per la mitja part, el Montbui aprofitava un rebuig dins l'àrea per a fer el 4 a 3, marcat per Moi Cervera i que donava avantatge en el marcador al conjunt local, en el descans. El primer temps va tenir dues jugades polèmiques, una per banda, dins l'àrea dels dos equips, que l'àrbitre no va xiular.

El segon temps, començava amb un gol del Montbui que li donava un còmode avantatge en el marcador, novament, de dos gols (5-3). Però, el Calafell va seguir molt ben posicionat en el camp, especialment en defensa.

El 5 a 4 el feia Jordi Cañellas, marcant el seu segon gol de la nit. L'empat a cinc el feia Perín, rematant una falta a la frontal de l'àrea. I, per primer cop, el Calafell es posava per davant, amb un gol de Javi Martínez que suposava el 5 a 6, a manca de 12 minuts pel final del partit.

Però, aquest cop sí. L'àrbitre va xiular penal en una internada a l'àrea de David Bars que va ser obstaculitzat per Jordi Cañellas, a la frontal de l'àrea. Els jugadors del Calafell van protestar força l'acció, ja que va ser fora de l'àrea. Massana va transformar la pena màxima, posant l'empat a sis en el marcador.

Però, Javi Luna marcava el 6 a 7, un minut més tard, donant un nou avantatge als calafellencs. A manca de vuit minuts pel final, l'àrbitre va xiular un nou penal, per peus dins l'àrea, de Ramon Ferré. Massana transformava, novament, posant l'empat a set en el marcador. Dos minuts més tard, Povill marcava el definitiu gol de la victòria, en rematar dins l'àrea una bola morta. "Romario" va disposar d'una falta directa, a tres minuts pel final per a tornar a igualar el partit, però la bola va anar al pal.

Partit disputadíssim i amb molta intensitat, on els petits detalls van ser decisius per a que el Montbui s'endugués la victòria. No obstant, els dos equips van gaudir del posterior sopar, a peu de pista, on van compartir anècdotes i opinions sobre el partit i la lliga de veterans. Ara, dues setmanes de descans, per a agafar forces i emprendre el decisiu tram final de campionat.