diumenge, 4 d’octubre del 2015

Jornada 1


Comença la LCV A, la millor lliga del món d'hoquei de veterans. El partit inaugural és el què disputen el C.P. Calafell, recuperant la categoria perduda fa dos anys, i el C.P. Sant Celoni A, un equip que s'ha anat consolidant en la màxima categoria de veterans en els darrers anys. Els locals compten amb el factor pista, però els de Sant Celoni sempre han vençut en els enfrontaments oficials de lliga davant el Calafell. La darrera va ser fa dos anys, amb un gol a tres segons del final del partit (4-5). Aquí en podeu veure algunes imatges.

El segon partit de la jornada podria tractar-se, perfectament, d'una final avançada de la LCV. El Barça i el Cuatro Vientos han estat protagonistes els darrers anys en nombroses Final Four que s'han disputat. En una d'elles, disputada fa tres anys, a Sant Celoni, els blaugranes van perdre el títol per no presentar-se a la final i l'equip de Blanes es va proclamar campió. Des de llavors, la rivalitat entre els dos equips va en augment, tot i la superioritat de la plantilla blaugrana.

El Vilanova s'estrena a casa davant un novell Manlleu que s'ha reforçat per a jugar a la màxima categoria. Haurem de veure com està el Vilanova amb les seves incorporacions d'enguany i si el Manlleu s'adapta ràpid al joc d'aquesta categoria desconeguda per a ells.

El Noia s'estrena a casa davant un rival compacte i sòlid, com és el Congrés. El Cerdanyola reb el Barcino B que s'estrena a la categoria. Els vallesans tenen més experiència i ofici que els barcelonins i surten com a favorits per a endur-se els tres punts. Però, el Barcino ve de ser la millor defensa de la lliga B la temporada passada. Els dos equips tenen un bon sistema defensiu i els costa molt fer gols.

El Mollet s'estrena davant el Montbui, un equip que ja ha guanyat a la pista dels vallesans. Els dos hauran de donar el màxim de sí mateixos per a endur-se els tres punts. I, finalment, el Cubelles reb el Malgrat, un dels equips més potents de la LCV A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada