dimecres, 23 de setembre del 2015

La plantilla 2015/16


La plantilla dels veterans del C.P. Calafell per a aquesta temporada seguirà sent la mateixa que la temporada anterior. Els mateixos jugadors que van assolir l'ascens, la temporada anterior, amb una sola derrota i un empat, seran els què defensaran la samarreta en aquesta edició de la LCV. 



Per tant, es tracta d'un bloc molt conjuntat i que ja porta temps jugant junts. Esperem que la nova categoria, on la majoria ja han jugat, no trenqui la ratxa de bon joc de la temporada anterior. Així, doncs, la plantilla estarà configurada per deu jugadors de pista i dos porters:


10.- Josep Maria Hernàndez: Repeteix a la porteria, per cinquè any consecutiu. L'any passat no va ser tant regular com en les temporades anteriors, però va estar a un bon nivell en els partits importants. Es creix en les situacions compromeses.

1.- David Tutusaus "Tutus": Amb vint quilos menys de pes, aquest any volarà sota els pals. Afronta la que ha de ser la seva millor temporada, tot i que tindrà difícil superar les actuacions de la temporada anterior.
2.- Eugeni Collado "Chicu": Va disputar pocs partits la temporada passada, però en els què va jugar va ser un home important. Va marcar alguns gols decisius, tot i ser un jugador de caràcter marcadament defensiu. Aquest any vol ser més important per a l'equip.
3.- Frederic Sevé "Frede": La força i la potència de xut són les seves principals virtuts. Això dóna opcions a l'equip de trencar defenses en zona i penetracions des del darrera en els contracops.
5.- Javi Luna: Un dels màxims golejadors de l'equip. L'habilitat i el seu canell el fan ser un home important per a l'equip, principalment en atac. Intel·ligent i resolutiu en pista, ha de ser un dels baluards de l'equip.
7.- Jordi Cañellas "Canyi": Amb una vocació més defensiva que en les primeres temporades, es sacrifica en defensa per a no deixar l'equip venut. Poc a poc, va controlant el seu caracter emocional i va adquirint l'experiència de veterà.
6.- Joan Tutusaus "Capi": El capità segueix sent el més veterà de l'equip, un any més. Quan és a la pista, ho dóna tot! Encara que no li surti el seu millor partit, es sacrifica en defensa i lluita les boles com ningú. Gran exemple pels companys!
8.- Javi Martínez "Romario": La màgia golejadora de l'equip. L'any passat va acabar amb 57 gols a la LCV B. En aquesta temporada, té el repte de ser tant o més important, en una categoria on no ha debutat, encara. Esperem que segueixi la ratxa!
13.- José A. Espinosa "Epi": Es nota molt quan està en pista, per la seva versatilitat en atac i els seus moviments constants, buscant bloqueigs i parets dins de les zones rivals. Vol seguir aportant gol i efectivitat al contracop.
18.- Miguel Ángel Pêrín: Aquesta temporada ha madurat com a jugador veterà. Ara ho ha de tornar a ademostrar en una categoria superior, davant de jugadors de més nivell. Seguirà llençant penals i faltes directes.


8.- Javi Mudarra: La seva presència no és segura en aquesta temporada, per motius de feina. No obstant, vol aportar el seu físic en defensa i la seva arribada en atac, en aquells partits que pugui disputar.



4.- Ramon Ferré: L'any passat va sumar més gols que en l'anterior, pujant més en atac i arriscant més en el joc ofensiu. Tot i això, el seu sacrifici defensiu fa que l'equip no quedi penjat davant els contracops rivals. Segueix sent el blogmaster de l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada