dimarts, 2 de juny del 2015

Classificació definitiva de la LCV B



La classificació definitiva de la LCV B, després de disputar-se alguns dels partits ajornats del calendari, queda encapçalada pel C.P. Calafell, amb seixanta-set punts. El conjunt verd-i-blanc ha estat l'equip més regular de la competició, amb un sol empat i una derrota. També ha estat l'equip més golejador de la lliga, amb cent seixanta-cinc gols a favor, i el tercer menys golejat, amb seixanta-vuit gols encaixats.

El Manlleu és el segon classificat i disputarà la final de la LCV B davant el Calafell, equip al què va derrotar per 2-1 en els darrers segons del partit que va disputar-se a Manlleu. Els manlleuencs també han demostrat un molt bon nivell, amb només dues derrotes en tot el campionat, una d'elles davant el Calafell, al pavelló Joan Ortoll (6-4).

El C.T. Barcino B és el tercer classificat i disputarà la promoció d'ascens davant el C.H. Ripollet A (penúltim classificat de la LCV A d'enguany). Els del Tennis Barcino tenen una nova oportunitat d'assolir l'ascens en un partit que ja van disputar la temporada passada i van perdre davant el Cerdanyola C.H. (8-3).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada