dissabte, 24 de gener del 2015

Resultats de la jornada 12


3   C.T. Barcino B - C.P. Calafell   4
3   C.H. Valldoreix - La Salle-Premià   5
10   G.E.i E.G. - C.T. Barcino A   1
3   C.H. Les Franqueses - H.C. Esplugues   2
6   UE La Garriga - CP Sant Celoni B   2

La jornada 12 ens ha deixat la victòria important del C.P. Calafell a la pista del C.T. Barcino B. Primer i segon classificat s'enfrontaven pel lideratge de la categoria. La millor defensa contra el millor atac de la LCV B van demostrar les seves qualitats en un partit molt igualat que podia haver acabat en empat si el Barcino hagués transformat el penal de que va disposar, a manca de mig minut pel final. L'altre equip implicat en l'ascens, el C.P. Manlleu, descansava en aquesta jornada.

La Salle-Premià arrencava una sorprenent victòria a Sant Cugat. El Valldoreix no va tenir el seu millor dia i va pagar la manca d'encert amb la derrota. El G.E.i E.G. golejava el C.T. Barcino A i va demostrar que, quan hi són tots, es transforma en un equip temible. Les Franqueses guanyaven a L'Esplugues en un partit molt igualat. Finalment, La Garriga va tornar a assaborir la victòria davant un Sant Celoni B que no va tenir opció.


La classificació queda encapçalada pel C.P. Calafell, nou campió d'hivern, que continúa imbatut i, amb un partit menys encara, a tres punts de distància respecte el segon classificat, el C.T. Barcino B. Els barcelonins mantenen la segona posició, ja amb dues derrotes. El Manlleu també ha perdut dos partits, però ha disputat un partit menys. Per tant, mantindran una lluita aferrissada per mantenir el segon lloc i intentar atrapar al Calafell.

El G.E.i E.G està demostrant ser un equip fort, enguany. Amb els reforços puntuals, en alguns partits, ha aconseguit ocupar la quarta posició i ser un equip difícil de combatre. El Valldoreix ja és cinquè, amb tant sols vuit partits disputats. La Garriga sembla haver afluixat respecte l'inici de temporada i es manté en sisè lloc. La resta d'equips estan tots en un puny, donada la gran igualtat entre ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada