dimecres, 16 de juliol del 2014

La Final


VS

F.C. Barcelona - 7
C.E. Noia Freixenet - 4

El Barça va imposar la seva major qualitat en la final del torneig. No obstant, el Noia Freixenet va demostrar un alt nivell, aconseguint estar dins el partit en tot moment. Al descans, els blaugranes guanyaven per la mínima, en un partit amb molts gols. Javi Luna (C.P. Calafell) va jugar en el conjunt de Sant Sadurní per les molèsties que va patir Carafí, abans de començar el partit. El jugador local va marcar un dels millors gols de la final i del torneig. Però, els blaugranes van imposar un fort ritme que va desbordar el Noia, en els minuts finals. D'aquesta manera, el F.C. Barcelona es proclamava campió del II Torneig Internacional Ciutat de Calafell. Aquí teniu el vídeo de la final.



L'alineació del F.C. Barcelona va ser la formada per David Cáceres, Pepe Busquets, Jordi Valls, Lluís Coll (a dalt), Gaby Cairo, Jordi "Tino" Martínez i Manolo Sánchez (a sota).


El C.E. Noia Freixenet va jugar amb Ton Tarrida, Marc Rodrigo, Cesc Raventós, Jordi Carda, Javi Luna (a dalt), Ton Carafí, "Nono", "Papi" i Queralt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada