dissabte, 8 d’octubre del 2011

El Bloc dels Veterans ja té un mes de vida.


Avui, dia 8 d'octubre, fa un mes de la posada en marxa del bloc dels veterans. En un mes, hem assolit una xifra de visites molt elevada i inesperada quan va començar tot. L'acollida per part de tots vosaltres ha estat molt positiva i anima a seguir fent-lo, dia rere dia, i actualitzant-ne els continguts. Mai hagués imaginat que un bloc tant dirigit a un públic reduit com els veterans de l'hoquei podria assolir les dades i estadístiques que ha assolit aquest. És per això que, arribats al primer mes de vida, us vull fer un resum estadístic de les visites al bloc que us sorprendrà!


En primer lloc, cal dir que, en el primer mes, les visites han anat cada dia a més. La prova és aquesta gràfica, on es veu clarament la corba i progressió ascendent del bloc. Fins ara, s'han assolit un total de 2.534 visites. Curiosament, en el dia d'ahir, amb una sola entrada que explicava el resum del primer partit disputat pels veterans del Vallès Calafell C.P., es va assolir el màxim nombre de visites, arribant a 245 visites en un sol dia.


Com a curiositat, la procedència d'aquestes visites ha estat majoritàriament i lògica de Catalunya i d'Espanya, però també ens han vist des de diversos països del món: 62 visites de Rússia, 51 del Regne Unit, 29 d'Estats Units, 4 del Perú, 2 de la Índia, 1 d'Andorra, 1 d'Argentina, 1 d'Alemanya i 1 de França.

Curiosament, també, cap dels tres primers països són potències mundials d'hoquei, on aquest esport és gairebé desconegut, poc practicat i absolutament minoritari. En canvi, el nostre bloc pot obrir mercat a països com Portugal, Argentina, Itàlia, Moçambic,... que, encara, no ens visiten.

D'altra banda, la procedència de la major part d'entrades és a través del Facebook, amb 969. Seguidament, els més actius són els veterans del Barcino, a través del seu bloc, d'on provenen ja 83 visites. Google ocupa el tercer lloc amb 67 visites. La web del C.P. Calafell és la quarta font de procedència, amb 36 visites. Després venen tres blocs més de veterans que també ens visiten: el Congrés (30 visites), Horta (27 visites) i Esplugues (17 visites).

Fins a data d'avui, les entrades més vistes són aquelles que recorden moments de la nostra infància, quan érem petitons i amb prou feines sabíem patinar. Seguidament, la primera victòria en lliga, en un sol dia i la felicitació pel naixement de la nena d'un veterà són les entrades més visitades. Així tenim: ¡Aquests també són monos! (amb 161 visites), ¡Qué monos! (amb 137 visites), Debut i victòria (amb 114 visites) i Felicitats veterà! (amb 98 visites).

Finalment, la major part de les visites provenen d'un entorn Windows (2005), seguit des dels iPhone (148) i des dels Android (123), mentre dels Macintosh en provenen 96 i de les Blackberry 89. De l'HTC en provenen 26, des del Linux 14, des dels iPad 13 i tanca les visites des dels Nokia amb 3.

Gràcies a tots per la vostra acollida.

Veterans som tots!

6 comentaris: