dissabte, 15 de juny del 2024

El Calafell, campió del torneig de Sitges

Els veterans del Club Patí Calafell s'imposen, novament, al torneig de Sitges. Aquest cop, sense reforços d'OK Lliga, com en l'edició anterior, ja que el torneig va coincidir amb la Taça Latina de Follonica (Itàlia). Aquest any, els rivals han estat el Patí Sitges, el Sant Ramon i el Club Patí Cubelles.

En el primer partit, a les nou del matí, l'oponent ha estat l'equip amfitrió, el Patí Sitges. El Calafell ha dominat tot el partit i s'ha imposat 1 a 9. Al descans, el marcador (0-4) ja era clar. Tot i que el Patí Sitges ha comptat amb l'Eni, sota els pals, amb una bona actuació. Jose López s'ha estrenat com a golejador, després d'una bona assistència de Ramon Ferré. Els visitants han imposat el seu joc, amb un bon ritme de partit.

El partit davant el Cubelles es preveia més complicat. Però, el Calafell ha demostrat tenir més bon ritme de partits i ha competit bé. Els verd-i-blancs s'han imposat 0 a 7, amb un Palau, sota pals, estelar. Jose López ha marcat, de penal, un nou gol.

El Sitges i el Sant Ramon havien empatat a zero. Els dos equips havien derrotat al Cubelles. Per tant, el partit contra el Sant Ramon era com la final del torneig. I així ha estat! El Calafell ha dominat el primer temps (0-3). Tot semblava apuntar cap a una nova golejada dels del Baix Penedès.

Però, el segon temps ha estat ben diferent. El Calafell ha baixat el pistó, amb la calor que feia, i els canvis per a donar minuts als jugadors menys habituals. I el Sant Ramon ho ha aprofitat, aconseguint dos gols i posant contra les cordes als calafellencs. Finalment, el marcador no ha variat (3-2) i el Calafell s'ha proclamat campió del torneig de Sitges.