dimarts, 30 de maig del 2023

Victòria postelectoral


C.T. Barcino B - 2

C.P. Calafell - 5

El Calafell estava molt pendent del resultat de les eleccions municipals d'aquest diumenge, per diferents raons. El fet de jugsr en un col.legi no va ser més que una prolongació de la nit electoral de diumenge, amb uns resultats similars als de les urnes, una àmplia victòria.

El primer temps va ser molt igualat. Va començar marcant l'equip de casa, el Barcino, amb l'1 a 0. Però, el Calafell empatava i s'avançava abans del descans, amb l'1 a 2. Epi feia el primer de la nit, rematant en el segon pal, i el segon el feia Prieto. Javi Martínez desaprofitava una directa i acabava el primer temps amb inferioritat numèrica de l'equip local per una blava a un jugador del Barcino, per protestar a l'àrbitre, Albert Barba.

En el segon temps, dos gols d'Epi posaven l'1 a 4 que semblava sentenciar el partit. El Calafell es mostrava superior i el Barcino descontent amb l'actuació arbitral, amb una nova blava al sarró. Tot i això, el conjunt local escurçava distàncies i feia el 2 a 4. Però, a poc pel final, Prieto transformava una directa, després de que Barba ensenyés jna vermella a un jugador local, per insults. Amb el 2 a 5, s'acabava el partit i el Calafell assegurava la setena plaça del campionat i la primera del grup.

2 comentaris:

  1. Lo celebro de verdad.
    Porque se lo habéis dedicado a Peric, que pronto se ponga bueno.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por los ánimos. Un saludo!

      Elimina