dissabte, 20 de maig del 2023

Mares-meva!



C.H. Mataró - 4

C.P. Calafell - 13


El desplaçament a la capital del Maresme, Mataró, ha acabat en una nova golejada del Calafell. Però, el més important del partit no ha estat el resultat, sinó haver sortit vius del partit.


Miguel Ángel Perín ha tingut una greu lesió, una ruptura de tíbia i peroné, en una jugada fortuīta que s'ha fet ell mateix al frenar. Entre sis i nou mesos sense poder jugar i sis setmanes amb muletes... mare meva!


El seu fill Marc que l'havia vingut a veure, ha patit pel seu pare. Però, s'ha portat com un campió. Quin crack!


El partit no ha tingut massa història, tot i que la diferència al marcador no reflexa la igualtat que hi ha hagut damunt la pista. El Calafell ha aconseguit marxar amb un 2-7 al descans que li donava molta confiança. Però, el Mataró ha intentat remuntar, sense èxit. Els visitants han senrenciat amb sis gols més que posaven el 2-13 en el marcador. El Mataró ha maquillat el resultat amb dos gols més. Gols: Romario (6), Prieto (4), Epi (2) i Esplugas.


Perín no ha estat l'únic lesionat del partit. El porter local ha rebut un cop d'stick al nas que li ha enfonsat les ulleres, després de passar per la "careta" reixada que portava. Ferré s'ha endut un cop de bola al cul. Però, el millor ha estat l'àrbitre, un crack! Un àrbitre molt amable, físio i que ha ajudat molt a que el partit fos una bassa d'oli, tot i les lesions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada