dissabte, 2 de juliol del 2022

A la final del Quixote!

Palomos cojos - 3

C.P. Calafell - 7

Nova victòria (3-7), davant l'equip local dels 'Palomos Cojos' que no eren palomos ni cojos. 2-2 al descans, però la calor ha fet mella en l'equip madrileny. Gols: Prieto (4), Perín (2) i Pérez.

El partit ha començat per davant, amb un xut fort de Perín, des de mitja pista. Però, el conjunt local ha aconseguit remuntar i posar-se 2-1. Prieto empatava el partit, abans del descans. En el segon temps, el Calafell s'ha posat 2-5 i semblava tenir el partit sentenciat. Dos gols de Prieto i un de Perín, de falta directa, posaven distància en el marcador. Però, els Palomos cojos han marcat el 3-5 i han pressionat, en el marcador. El Calafell ha aguantat les 9 faltes, en els darrers cinc minuts i ha marcat dos gols més, amb pòker de Prieto i gol de David Pérez, per a tancar el marcador.

El Calafell es classifica per la final que es disputarà aquesta tarda, a les 18:00 hores, segurament, davant l'equip amfitrió, l'Alcalà.