dissabte, 15 de desembre del 2018

Relliscada, en una nit gèlida

C.P. Sant Celoni A - 6
C.P. Calafell - 1

El Calafell va 'relliscar' a la pista del Sant Celoni, un equip que volia remuntar el vol i sortir de la darrera posició de la classificació. El fred va fer que la pista rellisqués molt i el Calafell no va trobar el seu joc habitual, en cap moment. L'equip local ho va aprofitar i es va endur els tres punts.

Quan arribes al pavelló i et trobes el teu nom a la porta és tot un honor, però també tens la sensació que l'equip local t'està esperant i que el partit no serà gens fàcil. Així va ser! El Sant Celoni, un equip acostumat a disputar finals fours, darrerament, esperava el partit molt necessitat i amb més fam que el Calafell, en una posició més tranquil.la.

El Sant Celoni es va avançar amb un gol, en els primers dos minuts, de Jordi Sáez. El jugador va veure forat i va xutar ras, des de mitja pista, fent inútil la reacció del porter calafellenc, Josep Maria Hernàndez, que estava tapat.

Tres minuts més tard, Eudald feia el 2 a 0 pels locals, amb una internada a l'àrea i creuant a l'escaire de manera imparable. Gran gol que donava avantatge important als locals, un dels equips a qui costa més fer gols en aquest campionat. Però, després de l'ensurt inicial, el Calafell va disposar de diverses ocasions per a marcar. Javi Martínez xutava al pal, en el minut 10. Finalment, a sis minuts pel descans, Ramon Ferré arreplega una bola a mitja pista i la llença a Javi Martínez que, en un un contra un amb el defensa, marca el 2 a 1, deixant al porter local, Óscar Sáez, ajagut al terra.

El partit es va obrir molt i els dos equips disposaven de diverses ocasions per a marcar. Però, a manca de 20 segons, el Calafell perd la bola en atac, buscant el gol de l'empat, i el Sant Celoni ho aprofita per a marcar un gol psicològic que feia molt de mal, a manca de 3 segons pel descans.

La segona meitat va ser de domini local, amb una actuació arbitral molt discutida pels calafellencs que va provocar una expulsió d'Epi, amb blava, durant dos minuts. El Sant Celoni va aprofitar l'ocasió per a marcar, mitjançant Jordi Sáez, i el Calafell en va fallar dues de penal. El conjunt local va disposar de 3 penals més, un d'ells aprofitat per Jordi Sáez, novament, per a fer el 5 a 1. El Sant Celoni va fer un gol més, amb un Calafell bolcat en atac i pressionant a tota la pista.

El conjunt calafellenc encara les festes amb quinze punts, quatre victòries i quatre derrotes, en el que es preveia un inici complicat de campionat, jugant contra els millors equips de la lliga i lluny del Joan Ortoll. Esperem que l'any que vé segueixi la bona ratxa i aconseguim l'objectiu de la permanència, sense haver de patir.