dimarts, 20 de novembre del 2018

I el Calafell... ¿pa cuando?

F.C. Barcelona - 10
C.P. Calafell - 3

Els veterans del Calafell no han aparegut sobre el parquet del Palau Blaugrana, tot i que han tingut ocasions per a fer algun gol més. El Barça ha aprofitat el partit per a compenetrar jugadors poc habituals en el cinc blaugrana.

Tant és així que, abans de començar el partit, semblaven ells els visitants, fent-se fotos al Palau Blaugrana.

Els primers han estat els germans Càceres, el David i el Nani. "Tino" Martínez ha fet de fotògraf improvisat. També ha debutat Marc Navarro, ex OK lliga. Ramon Ferrer ha disputat el seu segon partit de blaugrana.

Precisament, ha estat Ramon Ferrer qui ha obert el marcador, als trenta-set segons de joc, rematant una bola morta, aturada per Palau, després d'una magnífica jugada individual de Miguel Plaza.

Però, Javi Martínez "Romario" empatava el partit, només un minut més tard. "Romario" rematava a l'escaire de la porteria defensada per "Tino" Martínez.

Després d'uns minuts de respecte pels dos equips, el Barça tornava a avançar-se en el marcador, en el minut cinc de joc. Lluís Segarra era l'autor.

El Calafell ha aguantat aquest marcador, durant cinc minuts més, fins el deu, quan David Càceres marcava el seu primer gol, de xut creuat.

En el minut 14, el Barça ha disposat d'un penal, fet sobre Nani Càceres, que ell mateix s'ha encarregat de llençar. Palau ha aturat, en primera instància. Però, Càceres ha agafat el refús i ha aixecat la bola, rematant a mitja alçada amb l'stick completament girat. Era el 4 a 1 que ja posava el partit coll amunt pel Calafell.

El 5 a 1 el marcava Miguel Plaza, amb una jugada individual extraordinària, rematada a l'escaire de la porteria visitant. Era el minut 17 de la primera meitat. Amb aquest marcador s'arribava al descans.

El segon temps arrencava amb un gran gol de Miguel Plaza, rematant una passada de la mort de David Càceres. Era el 6 a 1.

El 7 a 1 el marcava David Càceres, culminant una jugada a la inversa, feta per Miguel Plaza i rematada per Càceres al segon pal.

"Romario" disposaria d'un penal a favor per a escurçar distàncies, però el llençament no va ni a porta i el refús no el pot aprofitar. Era el minut set del segon temps.

Tres minuts més tard, en el 35, David Càceres tornava a marcar, fent el 8 a 1. Perín fallava un gol clar, a porteria buida, amb "Tino" Martínez batut.

En el minut 40, Lluís Segarra marcava un altre gol, penetrant dins l'àrea, amb habilitat, i aixecant la bola al primer pal, sorprenent a Palau.

Cañi escurçava distàncies, en el minut 45, fent el 9 a 2, rematant dins l'àrea.

El debutant blaugrana, Marc Navarro, que ha jugat només la segona meitat, marcava el 10 a 2, en el minut 49, demostrant que encara està en plena forma física.

En el darrer minut de joc, el "Capi", Joan Totosaus, marcava el definitiu 10 a 3.

La victòria blaugrana ha estat clara i al Calafell li ha mancat intensitat, sobretot defensiva, i l'encert habitual en atac.

El tercer temps, però, a "Casa Ferreiro", se l'han endut els verd-i-blancs, tot i l'esforç de Lluís Segarra i de "Tino" Martínez, fins el darrer moment.

L'anècdota del partit ha estat la coincidència de dos Ramon Ferré, un per cada equip. El blaugrana jugava el seu segon partit de blaugrana i el calafellenc descansava.