dilluns, 5 de febrer del 2018

Orelles i "rabo" pel 4 Vientos

C.P. Calafell - 2
C.F. Cuatro Vientos - 4

El conjunt de Blanes es va endur les "orellles" després de torejar el Calafell i, en el sopar, va tastar el "rabo de toro" de Cal Marus. El Cuatro Vientos va saber jugar un partit que no va tenir fàcil, en cap moment. Va venir amb tot a Calafell i es va endur el premi gros. Tot i això, el conjunt local va aguantar tota la primera meitat, aconseguint un empat al descans.

El partit començava amb un gol de Frederic Sevé, al minut quatre. El defensa local es va endur una bola des de mitja pista i va escopir a l'escaire, des de la frontal de l'àrea, de manera inapel·lable. El porter visitant no va poder fer res.

Tot i això, el conjunt visitant va aguantar les embestides del conjunt local que va gaudir de més oportunitats. Però, el porter del Cuatro Vientos es mostrava molt segur sota els pals.

Amb paciència i un quadre molt endreçat, el conjunt visitant aconseguia l'empat, en el minut 10 de joc. Poc després, s'avançava en el marcador, 1-2. Però, Javi Martínez "Romario" aconseguia el gol de l'empat, en un xut ras des de dins de l'àrea. Amb aquest marcador s'arribava al descans.

El Cuatro Vientos encara es va tancar més dins l'àrea pròpia, en la seva defensa zonal, intentant sortir al contracop. En un d'ells, en el minut 10 de joc, Joan Ayats aconseguia el gol que trencava l'empat al marcador, de xut ras ajustat al pal.

Tot i la bona actuació del porter local, Josep Maria Hernàndez, el Cuatro Vientos aconseguia marcar el definitiu 2 a 4, en una jugada afortunada, aprofitant un rebuig a la frontal de l'àrea que havia deixat a la defensa i el porter local descol·locat.

El Calafell va apretar l'accelerador, però no va aconseguir penetrar en la defensa d'un Cuatro Vientos molt tancat dins l'àrea, ni obrir el quadre amb xuts llunyans de Sevé o Xavi Solé.

Nova derrota a domicili, la segona del campionat, davant d'un equip que va mostrar molt d'ofici i molta qualitat individual, en alguns dels seus homes

El "tercer temps" va ser a Cal Marus, on el xef del local ens va fer gaudir del seu "rabo de toro", molt melós i tovet. Segur que el conjunt visitant va sortir content de la seva visita a Calafell. Aquí en teniu una mostra!