dimarts, 5 de juliol del 2016

El Barça guanya el IV Torneig Internacional de veterans Ciutat de Calafell


Els veterans del F.C. Barcelona van guanyar, per tercer cop, el Torneig Internacional que organitza l'equip de veterans del C.P. Calafell. Aquest cop, els blaugranes es van imposar (1-4) al F.C. Porto (Portugal), un equip que va plantar cara als blaugranes, demostrant la gran qualitat dels seus jugadors. Dos equips campions d'Europa, amb cracks internacionals en les respectives seleccions, que van fer les delícies dels aficionats que es va apropar a veure'ls al Pavelló Joan Ortoll.

En el torneig, però, hi van participar un total de 12 equips. Tres equips portuguesos i un italià van fer el pòker d'equips extrangers. L'Alcañíz i la selecció andalusa van ser els equips de fora de Catalunya, en aquesta edició. La classificació del IV Torneig Internacional de veterans Ciutat de Calafell va ser la següent:

1. FC Barcelona
2. FC Porto
3. Amatori Hockey Bassano
4. Camaradas Unidos das Fábricas
5. CE Noia
6. CP Vilanova
7. CP Calafell
8. CP Alcañiz
9. CP Vila-seca
10. CP Riudebitlles
11. Selecció d’Andalusia
12. AA Amadora



La final va ser molt trepidant, amb una primera part de molt de respecte per part dels dos equips que va acabar amb un mínim avantatge blaugrana (0-1). En el segon temps, el Barça va marcar dos gols que sentenciaven la final. Tô Neves (Porto) marcava el gol pel seu equip, en un llençament ras de penal. Els blaugranes marcaven el definitiu 1-4 sobre la botzina final.


En el partit pel tercer lloc, l'Amatori Hockey Bassano (Itàlia) es va imposar els Camaradas Unidos das Fábricas (Portugal) per un ajustat 4-3. Els dos equips van demostrar un nivell molt competitiu i van deixar el pavelló ben alt de l'hoquei dels seus respectius països. Miky Roura marcava el gol decisiu pels italians.


El C.P. Vilanova aconseguia un avantatge de 0-3 davant el C.E. Noia, en el partit pel cinquè lloc. Però, els de Sant Sadurní no es van donar per vençuts i van empatar el partit a tres gols. En els penals, el Noia s'imposava en transformar un dels tres penals que va llençar cada equip.


El C.P. Calafell aconseguia el setè lloc, en el seu torneig, davant l'Alcanyís (8-2). En el primer temps, es va avançar l'equip aragonès en el marcador, però el conjunt local aconseguia arribar al descans amb empat en el marcador. El segon temps va ser de clar domini local.


El C.P. Vila-seca aconseguia el novè lloc, en derrotar el C.P. Riudebitlles (0-2). Finalment, la selecció andalusa vencia l'A.A.Amadora (Portugal) per un ajustat 4-5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada