dilluns, 16 d’octubre del 2023

Debut de cracks

C.P. Calafell - 5

H.C. Sentmenat - 2

Els Veterans del Club Patí Calafell han debutat al grup B2 amb una suada victòria davant el Sentmenat. Els visitants han plantat cara, en tot moment. Però, el Calafell ha sabut rematar la feina en un partit molt seriós en defensa.

El primer gol ha trigat en arribar, l'ha fet Xavi Esplugas, en el minut 15. Amb 1-0, s'ha arribar al descans. Han debutat a la competició oficial Jordi Rivillas i José Miguel López, amb minuts importants en pista. Genís Anfruns ha defensat la porteria local, durant tot el partit, amb aturades brillants.

En el segon temps, el Sentmenat ha empatat el partit. Però, Xavi Esplugas ha fet el 2-1, en el minut 7, amb un xut precís i espectacular, a l'escaire oposat, un gran gol que ha donat ales al Calafell. El segon temps ha estat de domini local, contenint els atacs visitants en una defensa zonal molt ben posada. El Sentmenat ha desaprofitat un penal per a fer l'empat, a manca de 10 minuts.

El mateix Esplugas feia el 3-1, en el minut 20 del segon temps. Un minut més tard, Romario transformava una falta directa, posant el 4-1 en el marcador que, pràcticament, sentenciava el partit. Però, els visitants tornaven a marcar, en la jugada següent.

Finalment, en un contracop, amb el Sentmenat llençat a l'atac, a la desesperada, el Calafell ha rematat el partit, fent el 5-2, amb un dos contra-ú entre David Prieto i Romario, que rematava al fons de la xarxa, a un minut i mig pel final.

Primer partit i victòria important, davant un rival que, l'any passat va treure un empat del Joan Ortoll i va guanyar a la seva pista. Tres punts importants i bones sensacions per a començar una temporada que serà llarga i difícil.