divendres, 15 de setembre del 2023

Remuntada i empat

C.P. Calafell - 5

C.H. Llano Subercaseaux - 5

Els veterans del Calafell s'han endut un empat contra l'equip xilè, remuntant un 0-3 inicial. El Calafell ha començat dominant el partit amb moltes ocasions, però han estat els xilens qui s'han avançat en el marcador, amb un xut a l'escaire. Poc després, han fet el segon. El Calafell ha acusat aquest cop i els xilens s'han vingut a dalt.

El tercer gol ha vingut després d'un fort xut que Genís Anfruns ha aturat amb el casc. L'impacte ha sigut brutal, com es veu en la imatge. I els xilens han fet el tercer, aprofitant el mareig del porter verd-i-blanc.

Però, el Calafell ha endurit la defensa en zona i ha començat la remuntada. Sergi Romeu ha xutat a l'escaire de manera inapel.lable, per a marcar l'1 a 3. Romario ha marcat el 2-3 de penal, a l'escaire. Amb aquest marcador ha acabat el primer temps.

Cañi ha fet una gran segona part, tallant moltes jugades d'habilitat dels xilens. Això ha donat seguretat al Calafell que ha aconseguit l'empat, en una jugada d'habilitat i precisió. El xut a l'escaire ha estat imparable. En els últims set minuts, el partit s'ha tornat boig. El Calafell ha disposat d'un nou penal, amb Romario que ha tornat a clavar-la a l'escaire. Els calafellencs es posaven per davant, 4-3.

Pato ha aturat un xut de falta directa dels xilens. Però, Caram ha marcat una nova falta directa que ha estat molt discutida pels calafellencs. De nou, el partit empatat, 4-4. Romario, amb blava, dos minuts expulsat.

En els últims tres minuts, el Calafell transforma un nou penal, mitjançant un xut de cullera a l'escaire de Sergi Romeu. El 5 a 4 semblava definitiu. Romario ha tornat a entrar per a jugar els últims 2:55. Però, els xilens han marcat el gol de l'empat, a manca de 2 minuts, aprofitant un rebuig. La bola ha entrat desviada per un defensa, a la porteria local.

Aquest empat deixa el Calafell i l'equip xilè, pràcticament fora de les semifinals. No obstant, les sensacions després del partit han estat bones, pel joc i per la concentració vista en el segon temps. Seguim!