diumenge, 2 de juliol del 2023

El Noia Campió, novament!El C.E. Noia Freixenet revalida el seu títol de Campió del VIII Torneig Internacional Ciutat de Calafell, derrotant al C.E. Vendrell (6-4), en la final. Els de Sant Sadurní han demostrat la seva superioritat, durant tot el partit. Però, els del Baix Penedès han sabut maquillar el resultat.


Abans d'arrencar l'esperada final, la Banda de Timbals i Gralles de Mas Romeu ha fet retronar els fonaments i l'estructura del Pavelló Joan Ortoll, en un moment de solemnitat i grandesa que deixava un ambient perfecte per a disputar l'últim partit del torneig que en decidia el Campió.


Els dos millors primers classificats de la fase de grups, Noia i Vendrell, han fet gaudir el públic que ha vingut al Joan Ortoll, amb bones jugades i un hoquei molt vistós. El resultat és el de menys, aquí tots venim a passar-ho bé.


Prèviament, el Barça s'havia imposat al C.P. Calafell (3-4), assolint la revàl.lida del partit de divendres, on el Calafell s'havia imposat als blaugranes (9-10) i assolint així el primer lloc del grup. El pitjor primer (Calafell) i el millor segon (Barça) estaven al mateix grup, per casualitat, i disputaven el partit pel tercer i quart lloc.


Xavi Caldú ha estat l'MVP del torneig, per unanimitat. El jugador del C.E. Noia ha estat el millor en la final i ha fet un torneig molt complert, portant el seu equip, el Noia, a aconseguir el títol de campió. Javi Luna, president del C.P. Calafell ha donat el respectiu trofeig de millor jugador.


Sergi Cañellas ha rebut el premi de millor porter, de la mà de la regidora d'Esports i Joventut de l'ajuntament de Calafell, Julia Fernàndez. El porter del Vendrell, juntament amb el 'Titi' han dut al seu equip a disputar la final del torneig.


El 'Gentleman' d'aquesta edició ha estat per a Guillermo Petricorena, jugador de l'España de Mallorca. L'argentí va jugar alguna temporada al C.P. Calafell, deixant una bona emprempta i un bon record a la ciutat. El seu caràcter afable l'ha portat a rebre el reconeixement de la mà de l'alcalde, Ramon Ferré.


També, hi ha hagut un trofeig pels àrbitres del torneig que han estat a l'alçada, un cop més. Per a ells, tot el nostre agraīment.


Fins i tot, entre el públic assistent, hi era l'àrbitre internacional i olímpic, Sr. Serrano, que ha rebut un record del torneig.


Els veterans del C.P. Calafell us volem agraīr a tots els equips que feu possible el torneig, especialment a aquells que veniu de lluny, com l'A.H. Prato (Itàlia), l'A.A. Coimbra (Portugal), Andalusia i l'Alcañíz. Gràcies als voluntaris que han col.laborat en fer possible el torneig. Ha tornat a ser un èxit! Us esperem l'any vinent. Veterans som tots!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada