dimarts, 24 de gener del 2023

Al Sant li aparegué la Verge

C.P. Calafell - 4

C.P. Sant Celoni - 5

Al Sant Celoni se li ha aparegut la Verge, a un segon i mig pel final. En un partit molt igualat, on el Calafell no ha estat al nivell habitual de punteria, els visitants s'han endut la victòria en l'últim sospir de partit (4-5). Aquesta derrota trenca una ratxa verd-i-blanca de 16 partits sense perdre. Gols: Esplugas (2), Luna i Romario.

Al minut 10, Luna obria la llauna, rematant una penjada a l'àrea de Ramon Ferré, a mitja alçada. El Sant Celoni empatava al minut 15, aprofitant un contracop. Però, Romario feia el 2 a 1, abans del descans, amb una arrossegada a l'escaire. Els visitants defensaven molt bé i el porter els acompanyava. Els locals disposaven d'algunes oportunitats, sense encert.

En el segon temps, Xavi Esplugas transforma un penal, llençat de manera inapel.lable, posant el 3 a 1 en el marcador. Però, l'alegria durava només cinc segons. El Sant Celoni marcava el 3 a 2 i recuperava el pols del partit, de remat dins l'àrea després d'un fort xut a la creueta que havia rebutjat el mateix pal. Aquest gol feia mal al Calafell, una gerra d'aigua freda de la que no es podia recuperar. Un joc esbojarrat, sense fortuna, amb tres o quatre xuts al pal pels locals, donava pas al gol de l'empat visitant, en un xut ras i creuat.

Però, la ratxa visitant no acabava a aquí. En un contracop, Cesc feia el quart gol del Sant Celoni, davant Perín i Palau. No obstant, el Calafell ha empatat a quatre, en un nou gol de Xavi Esplugas, amb un xic de fortuna. Semblava un bon resultat pels dos equips, a quatre minuts pel final. Però, el Calafell ha volgut anar a per la victòria i ha disposat de dues ocasions claríssimes de Romario, en un remat clar al segon pal en una jugada de tiralínies, i un contracop en solitari de Luna que no ha sabut culminar. I quan semblava que el Calafell tindria la última jugada, el Sant Celoni recupera la bola i marca el gol definitiu, en un contracop, a menys de dos segons pel final.

El Sant Celoni s'assegura, gairebé, la primera plaça del grup i el Calafell queda segon, a manca de dues jornades per acabar aquesta fase. Veurem qui serà el tercer equip classificat del grup i els punts assolits per tots els equips en els creuaments directes.