dimarts, 25 d’octubre del 2022

El Calafell, premiat amb els 3 punts

C.P. Calafell - 7

C.H. Premià - 4

El Calafell surt premiat (7-4), en el partit d'avui, contra el Premià. Partit còmode, tot i l'oposició del rival. Gols: Xavi Solé (2), Xavi Esplugas (2), Javi Luna (2) i David Prieto.

L' 1-0, al minut 1, de xut fort de Xavi Solé, des de fora de l'àrea que ha doblegat el guant del porter i ha entrat dins. El 2-0, al minut 2, assistència de Romario, des de darrera la porteria que rematava David Prieto, a mitja alçada. Golàs!

El Calafell havia encarat bé el partit i s'ha acomodat. El 3-0, al minut 15, contracop de Xavi Esplugas, culminat per Javi Luna. El Premià ha escurçat distàncies, 3-1, de falta directa. Però, Javi Luna ha rematat una assistència de Xavi Esplugas, al segon pal, al minut 22, per a posar el 4-1. Amb aquest marcador s'arribava al descans.

Només arrencar el segon temps, ha arribat el 5-1, amb un golàs inapel.lable de Xavi Esplugas, fent de tercer home, rematant una assistència de Xavi Solé que ha creuat la bola pel mig del quadre visitant. El Premià ha escurçat distàncies, al minut 33, aprofitant el rebuig de la falta directa aturada per Palau.

El 6-2, al minut 35, després d'una passada dins l'àrea, rematada per Xavi Esplugas. El Premià ha fet el 6-3, al minut 38. Xavi Solé marcava el 7-3, al minut 42, rematant al segon pal una assistència de Prieto. L'equip visitant marcava el 7-4 definitiu, a 5 minuts pel final.

Bon partit de Genís Anfruns, amb un sol gol encaixat de falta directa. Tres punts importants, abans de visitar la difícil pista del Sant Celoni, el favorit del grup.