divendres, 20 d’abril del 2018

Avui, derbi!


C.P. Vilanova - C.P. Calafell
divendres 20, a les 22:00 hores
Pavelló de Les Casernes
(Plaça de Les Casernes, s/n)

El Calafell disputarà el derbi penedesenc, a la pista del Vilanova, després que el conjunt local ajornés el partit, la setmana passada, per manca de pista. El Vilanova va proposar jugar el partit divendres passat, però el Calafell no disposava de porters. Al final, la data proposada ha estat aquest divendres, fet que permetrà que jugui el fitxatge d'hivern del conjunt local, Miquelet.

En la primera volta, el Calafell va guanyar contundentment (6-1). El Vilanova és un dels favorits al títol, després del reforç de "Miquelet" i del ja conegut Òscar Ruíz. Té una de les millors plantilles del campionat i, a Les Casernes, voldrà imposar la seva llei. L'equip del Garraf ocupa un dels llocs de privilegi i que donen accés a la Final Four. Per aquest motiu, l'equip vilanoví vol amarrar els punts per a poder disputar una nova Final Four de la LCV.

2 comentaris:

  1. Tant la temporada 2006-2007 com la 2008-2009 vam estar presents a la Final Four, amb algun integrant de l'actual plantilla de veterans del Club Patí Vilanova, fins i tot un servidor que segueix en actiu va ser guanyador de la Lliga Catalana de Veterans la temporada 2006-2007, guanyat a la final al CP Vilafranca, a la seu de Castellar del Vallès.

    ResponElimina
  2. Aclarit! Rectifico la informació. Gràcies, Juanjo!

    ResponElimina