diumenge, 28 de maig del 2017

Resultats i classificació de la darrera jornada


 
En la darrera jornada del campionat, el GEiEG guanyava el líder i pressumpte campió, el PHC Sant Cugat, per 6 a 4. Diem això per què, la gran quantitat de partits ajornats, fa impossible saber com ha quedat la calssificació definitiva de la Lliga Catalana de Veterans. En l'altre partit interessant de la jornada, el Barcino B derrotava, a domicili, el Ripollet A, per un ajustadíssim 1 a 2. D'aquesta manera, el Ripollet A punxava i deixava el segon lloc en safata al Calafell, a l'espera, com diem, de la resolució del Comitè de Competició.

 

La classificació provisional, a l'espera del dictamen del Comitè de Competició i, encara, per disputar alguns partits ajornats, durant la setmana vinent,´està encapçalada pel PHC Sant Cugat. Encara no es pot dir, matemàticament, que sigui el campió. Però, només li resten dos partits ajornats que, si el Comitè li dóna per guanyats, suposaria aconseguir l'ascens directe a la LCV A. En tot cas, ha estat el just campió de la categoria, després d'una excel·lent temporada.

El C.P. Calafell surt en quarta posició de la classificació. Però, amb sis partits ajornats, esperant la resolució favorable del Comitè de Competició i el què disputarà dimecres, a la pista del C.P. Sant Celoni B, sembla que pot aconseguir el segon lloc de la classificació i que li donaria dret a disputar la promoció d'ascens. Si tot va com sembla que ha d'anar, el Calafell es quedaria a un punt del campió, després d'una temporada irregular, on podia haver donat més de sí.

És una llàstima, per no dir una altra cosa, que s'hagi d'esperar fins la setmana següent a la finalització del campionat per a saber qui és el campió, qui puja directe i qui promociona. Però, no és res més que el resultat d'una lliga plena de despropòsits, on la Federació no compleix el pactat a principi de temporada i no fa complir el reglament. Acabar una lliga on cap equip ha disputat el 100% dels partits que s'havien de jugar ja ho explica tot.

Vist el panorama, suggerim a la Federació fer una excepció i que donés l'ascens als dos primers classificats, de forma automàtica, i no s'hagués de jugar un partit de promoció que pot ser un càstig excessiu per a un dels dos equips que la disputin. D'aquesta manera, la LCV A tindria un nombre d'equips parell i no hauria de descansar cap equip en cada jornada. Esperem que s'imposi la lògica i el seny, tot prenent una decisió raonable i premiant els equips que volen fer gran la LCV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada