dissabte, 23 de gener del 2016

Ens posem al dia


C.P. Cubelles 8 - C.P. Calafell 5

Els veterans del C.P. Calafell van començar malament l'any, amb una derrota a la pista veïna del C.P. Cubelles. Els calafellencs van fer un bon partit, tot i que van errar en defensa i l'àrbitre, el senyor Masdeu, va prendre decisions desencertades que van perjudicar els interessos visitants. Javi Martínez "Romario" va fer quatre dels cinc gols i l'altre el va marcar Javi Luna.

C.E. Noia Freixenet 2 - C.P. Calafell 4

La primera victòria de l'any i la segona del campionat ha estat a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, davant el C.E. Noia. Els locals no van fer el seu millor partit, mentres els calafellencs, seriosos en defensa i amb un gran Josep Maria Hernàndez sota els pals, van aprofitar per a sumar la segona victòria fora de casa i tres punts importants. Javi Luna va fer un hat trick i el "Capi" va rematar la feina, amb un golet.


En aquesta jornada, el Cuatro Vientos va golejar el Vilanova que va jugar un mal partit a la pista blanenca. El Manlleu punxava, a casa, davant el Congrés A. El Barça golejava el Cubelles i el Malgrat vencia el Mollet, tot i el bon partit dels visitants. El Sant Celoni A guanyava clarament al Cerdanyola i el Calafell aconseguia la victòria a l'Ateneu de Sant Sadurní.


La classificació continúa encapçalada pel Malgrat, amb una sola derrota. El Barça és segon, amb una derrota i un empat. El Sant Celoni A s'ha posat tercer, deixant enrere el Manlleu i el Cerdanyola que estan fent una molt bona campanya. Per la cua sorprèn la posició que ocupa el Mollet, empatat a punts amb el Calafell que vol sortir del pou. El Barcino segueix cuer, amb dos empats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada