divendres, 5 de desembre del 2014

Amistós amb un All-Star


C.P. Calafell - 9
All Star OK lliga - 10

Els veterans del C.P. Calafell van entrenar aquesta setmana, fent un amistós davant un equip de jugadors d'OK lliga que va fent partidets davant altres equips veterans de la zona. Entre aquests jugadors, hi havia noms coneguts com el porter Fermí Ortega (que va jugar al C.P. Calafell i al C.E. Vendrell), Santi Julivert (jugador vendrellenc que va ser molts anys al C.P. Vilanova), Miky Castel (jugador reusenc que ha jugat en diversos equips, com el C.E. Vendrell), Manel Pérez (veterà del C.P. Cubelles), Òscar Ruiz (exjugador del Moritz Vendrell),... Per tant, una bona prova pel conjunt calafellenc de mantenir el ritme de joc que van exhibir davant el C.P. Manlleu en la lliga de veterans.


Tot i que el partit va servir per a fer la foto oficial de la temporada, on hi eren tots els components de la plantilla d'enguany, el ritme de joc i les combinacions en atac van servir per continuar l'adaptació dels jugadors nous de l'equip. Ens esperen partits difícils, abans de festes, que hem d'afrontar en les millors condicions possibles.


Finalment, celebrar alguns retrobaments entre jugadors que havien jugat partits importants i decisius, en les categories inferiors, defensant les samarretes del C.P. Calafell, el C.E. Vendrell i del Reus Deportiu. Santi Julivert i Miky Castel es van poder enfrontar a companys que coneixen de ben petits i que, per diferents raons, no han pogut continuar enfrontant-se o jugant junts. Però, encara continua el respecte i apreci que ens teníem de petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada