dimarts, 10 de juny del 2014

Classificació després de la jornada 26



La classificació definitiva de la màxima categoria de la LCV queda de la següent manera, després de disputar-se la darrera jornada i tots els partits endarrerits que s'havien programat. Queda pendent la resolució del Comitè de Competició de la Federació Catalana de Patinatge respecte els partits que no s'han disputat, però no es preveu cap canvi important en la mateixa.

Així que, el proper cap de setmana, disputaran la Final Four 2014 que es cel·lebrarà a Vilanova i la Geltrú els equips del F.C. Barcelona, el C.P. Malgrat, el C.F. Cuatro Vientos i el C.E. Noia Freixenet. El Barça s'enfrontarà al Noia, en una semifinal que promet ser molt interessant, si viatja Guillem Cabestany i l'artilleria pesada dels de Sant Sadurní. En l'altre semifinal, el campió, el Cuatro Vientos, s'enfrontarà al debutant, el Malgrat, en una altra final molt disputada. Tot està obert, però el millor equip de la temporada, de manera destacada, ha estat el Barça.

Per altra banda, el Cerdanyola ha estat l'equip que jugarà la promoció, davant el C.T. Barcino "B". Veurem si els barcelonins s'hi presenten, ja que ens ha arribat que no tenen masses ganes de pujar de categoria. Si és així, el Cerdanyola ho posarà tot per a quedar-se un any més a la LCV "A". El Vilafranca i el Calafell seran equips de la LCV "B", la temporada vinent.

1 comentari:

  1. Arriba el "SALVAME DE LUXE" al hockei. Que vol dir veurem s'hi els barcelonins s'hi presenten?
    Jo no tinc cap noticia de no anar-hi.
    ANIREM, JUGAREM i despres de disfrutar del nostre sport ja veurem que pasa.


    GIO

    ResponElimina