divendres, 26 de juliol del 2013

La crònica dels protagonistes del torneig


Bonic record i excel·lent resum del nostre torneig el què fan els protagonistes del nostre torneig en aquest vídeo. Ni havent fet el guió hagués sortit millor! Gràcies a tots per col·laborar i participar-hi, Veterans som tots!

Foto: Toni Gallardo

2 comentaris:

  1. Dir enhorabona a aquestes alçades és quedar-se curt!! Simplement un gran equip, un grup fantàstic, uns veterans exemplars i un líder en Ramon que a base de cròniques i molta dedicació està aconseguint ser el millor defensor de l'esport que molts estimem "l'hoquei patins". Amb el Calafell CP hi ha un abans i un després de l'hoquei de veterans, moltes felicitats companys!! Veterans som tots!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Joan! Però has exagerat un xic. Jo no sóc cap líder, faig això per què m'agrada i m'ho passo bé. I, si a més, gaudiu de tot el què poso, doncs me n'alegro molt. En això tens raó, el grup i l'equip és molt bo. També hem pogut conèixer gent fantàstica com vosaltres i altres equips que són molt bona gent. Tots vosaltres sou els que feu possible tot plegat. Veterans som tots!

      Elimina