dilluns, 3 d’octubre del 2011

Veterans? ...Presentes!


Els veterans del Vallès Calafell C.P. han estat presents a la presentació del primer equip del Calafell, davant del F.C. Barcelona. La festa ha començat amb la desfilada de tots els equips de totes les categories del Club, inclòs els veterans, que hem sortit a la pista acompanyant o acompanyats dels més menuts. Aquí teniu la foto de conjunt de tots els equips. Fa goig!


Per la presentació del primer equip, s'ha fet un passadís d'honor, per rebre els jugadors del primer equip, que cel·lebraven el recent ascens a l'OK lliga! Al passadís, no hi hem faltat els veterans, que hem aplaudit els jugadors del primer equip com els que més.


El partit ha servit per provar una nova càmara que ens acompanyarà en tots els partits i circumstàncies. Com es veu, tecnologia punta al servei dels veterans! Amb aquesta càmara es pot tenir visió panoràmica dels partits.


Podem veure la grada dels Estrellats, amb Dalmau a la porteria del Calafell i el joc, a l'altra banda de la pista. La banqueta no es perd la jugada!


Del partit, destacar l'empat a un de la primera part, on el Calafell ha estat capaç d'aguantar els atacs blaugranes. Al final, 2-6. El Barça, molt superior, s'ha imposat a un cansat Calafell. Debut de Montoya, sense encaixar cap gol. I gran exhibició de la Penya dels Estrellats, de nou, fent la "conga".


Com veieu, amb aquesta tecnologia, podem veure diversos partits i diverses jugades alhora. Tota una sensació!

7 comentaris:

  1. Ep! que els veterans també tenim futur... hehehe.

    ResponElimina
  2. en esa foto de presentación para mi falta una persona muy especial y un referente en el hockey de Calafell y seguro k más de uno echa de menos , al menos yo y mucha gente con los k he hablado ....x ejemplo eso de NO tener sponsor aún creo k con esa persona ya estaria resuelto....en fin veo y oigo cosas del club k no me gustan...veremos como acaba todo esto..,....lo veternas som tots se lo tenian k tomar como ejemplo.

    ResponElimina
  3. x cierto Ramon ..estupendas fotos y crónica de lo sucedido..

    un salu2 crack

    ResponElimina
  4. Gracias Cachi, aunque no es comparable un equipito de veteranos con un club.

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. ya ya, pero me refiero al eslogan...veterans som tots !

    ResponElimina