dissabte, 8 d’octubre del 2011

Primera jornada - classificació.

Així ha acabat la classificació de la lliga B de veterans, després de la primera jornada. Com veieu, el Vallès Calafell C.P., a l'assolir la victòria a la pista del G.E.i E.G., apareix en les posicions de privilegi. No obstant, és només la primera jornada i això pot donar moltes voltes. No ens hem de refiar i anar partit a partit.

D'aquesta jornada podem destacar la victòria del C.P. Vilanova B al H.C. Montbui, per 6-4. Segurament, devia ser un bon partit entre dos equips que, de ben segur, disputaran els llocs d'honor de la categoria. Cal recordar que aquests dos equips van disputar, el passat mes de juliol, la final del Torneig de Veterans de Calafell, amb victòria dels vilanovins.

També destaca que no hi ha hagut cap empat, tot i que alguns partits han anat més anivellats del què reflexa el marcador. Per exemple, l'HC Esplugues va fer el 2-4 contra La Salle Bonanova, en el darrer minut i sense el porter de La Salle en pista. Per tant, devia ser un partit molt disputat.

Aparentment, la Garriga i el Valldoreix semblen els equips forts de la categoria. Però, tot i els resultats, el CP Vilanova B, el HC Montbui i el CP Cubelles, segur que estaran en els primers llocs de la taula a finals de temporada.

4 comentaris: