dimecres, 19 d’octubre del 2011

Nou rècord del bloc!


269 visites en un sol dia! Moltes gràcies, nois. Us poso la gràfica de l'últim mes. Veieu que el bloc no para de créixer en nombre de visites, observant, a més, que des de que ha començat la lliga hem tingut tres puntes importants de visites i el bloc s'havia estabilitzat al voltant de les 150 visites diàries, però, ahir, vam tenir la xifra rècord. En prop d'un mes hem passat de tenir 46 visites a les 269 d'ahir.

Pel que sembla, les fotos de quan érem petits triomfen, però els resums dels partits encara són més interessants. Això ens encoratja a seguir treballant per fer del bloc un autèntic punt de referència a Calafell. És molta, ja, la gent que parla i coneix el bloc dels veterans. Fins i tot m'he sentit a dir que sóc "el nou Mendez"! Que faig un pet i el filmo! Que sóc un pesat de les fotos. Però la realitat és que tothom vol sortir al bloc i hi han baralles per ser el MVP del partit!

Veterans som tots!

5 comentaris:

  1. Mendez ?¿? muy buena Ramon !! jajajaja

    enhorabuena x el éxito del blog y a seguir..!

    un Abrazo cracK.

    ResponElimina
  2. Sí, sí, Méndez. Aunque en Calafell teníamos a Capella que hacía algo parecido.

    ResponElimina
  3. JAJAJA ES UN MOLT BON BLOG, EL MILLOR!!! NO COM ELS QUE ES FAN ARA.... AQUEST PARLA DE FETS REALS!!!! ET FELICITO DES DE LA MEVA POSICIÓ MÉS HUMIL.....

    ResponElimina
  4. QUI SERÀ EL MVP DE LA PRÒXIMA JORNADA?????
    PODRIES FER UN PREGUNTA ??? O VOTACIÓ JEJEJEJE

    ResponElimina
  5. Ostres, tens poques possibilitats! però si faig una enquesta serà de deu jugadors... massa llarga!
    Ho provaré.

    ResponElimina