dimarts, 4 d’octubre del 2011

Nou entrenament dels veterans.


Ahir, dilluns, mentre l'H.C. Esplugues guanyava a la pista de La Salle Bonanova per 2-4 i el C.T. Barcino guanyava, a casa, per 6-1 al Ripollet B, nosaltres teníem el tercer entrenament dels veterans del Vallès Calafell C.P. on hi va haver rècord absolut d'assistència, amb un porter i 14 jugadors! Cada cop som més. Haurem de demanar més dies de pista per poder jugar tots. L'any que ve inscriurem dos equips a la lliga! Aquí en teniu uns quants, esperant que acabés l'entrenament del primer equip.


Quan som tants, apareixen cares noves. Avui ha vingut el Javi Mudarra. Benvingut! Tot i que ha acabat amb butllofes als peus, per culpa de les botes, ha promès que tornarà d'aquí a 15 dies. No defalleixis, ho has fet força bé per portar tant de temps sense jugar... També ha reaparegut el Rivi!


També hem tingut, per segon dilluns consecutiu, un espectador de luxe. El Matias Perín, un ilustre veterà que va penjar les botes fa molts anys. Segons la postura de la foto, sembla que s'ho està pensant... almenys deu prendre mides i estudiar els rivals... ànims!


Com érem molta gent, ens hem près l'entrenament amb bon humor! Hi havia temps per tot... No obstant, l'entrenament d'avui ha estat molt més seriós que cap altre. Avui ens hem posat les piles!


Alguns hem acabat pel terra! La lluita, les ganes, l'esforç,... afortunadament, a diferència del partit de Vilafranca, no ens hem fet mal. Alguns havíem escalfat i estirat bé. S'ha notat!


Com veieu, no he estat l'únic a caure. Amb això s'ha demostrat que ens hem posat les piles de cara a l'inici imminent de la lliga B de veterans. Hem escalfat motors pel debut a la pista del G.E.i E.G. de Girona.


Fins i tot, hi han hagut gols! Aquí veieu a l'Eugeni cel·lebrant-ne algun. Avui no diré amb qui anava cadascú, per no equivocar-me i per què era impossible, de vegades, de saber-ho. Però érem el Tutus de porter, l'Eugeni, el Rion, l'Epi, el McGregor, el Luna, el Mudarra, el Ramon, el Rivi, el Montserrat, l'altre Tutus, el Perín, el Cachi, el Canyi i el Pitu.


Al final, bon rotllo! Hem acabat al Paco's bar de Segur, on Antonio Canales, el ballarí (aquell que va sortir al Salvame de Luxe, xup... a la platja!), ens ha convidat a una orgia a Barcelona, cobrant 1.000 euros. Tot per culpa d'oblidar-nos d'encarregar els bocatas! Per si algú ho dubtava...

4 comentaris:

  1. ¿No habéis leido lo de Antonio Canales? jejeje.

    ResponElimina
  2. Al final, bon rotllo! Hem acabat al Paco's bar de Segur, on Antonio Canales, el ballarí (aquell que va sortir al Salvame de Luxe, xup... a la platja!), ens ha convidat a una orgia a Barcelona, cobrant 1.000 euros. Tot per culpa d'oblidar-nos d'encarregar els bocatas! ......jajajajajaj muy buenoooo jeje

    ResponElimina