dimarts, 11 d’octubre del 2011

...i també hem entrenat!


No és un equip d'àrbitres! Som els veterans del Vallès Calafell C.P. que estrenem samarretes, gràcies al Pere Marín, expresident del Club Patí Calafell, que també ha volgut col·laborar amb els veterans. Avui ens hem quedat esperant al C.P. Vilafranca, que no ha baixat i ens hem posat de dol.


Com veieu, el més guapo de la colla, el McGregor, llueix la samarreta, que està dissenyadaen color negre i estampat l'escut en blanc i unes lletres laterals que recorda el lema nostre i el títol del nostre bloc: "veterans som tots". Gràcies als contactes del McGregor i a la generositat del Pere Marín, les samarretes han estat una realitat i, avui, les hem pogut estrenar.


hi havia pinyes per sortir a la foto! Però, el Tutus, de blau, també en té una. També n'hi ha pels que no han vingut! Cachi, no pateixis. En tenim per tots.


Avui, tots de negre, ha sigut difícil entrenar. Alguns, daltònics, no veien els colors... altres, no daltònics, ho vèiem TOT negre!


El Tutus, a la porteria, s'avorria... ¿o protestava per no portar la samarreta nova?

A fora de la pista, tres espectadors de luxe: el Rivi, en primer pla, marcant perfil. ¡Guapo! L'altre, el Matias, encara s'ho pensa! ¡Xulo! i, al fons, el nostre delegat, el Rafa, preparant la tàctica.


Avui, hem provat pressing, quadre i alguna jugada que ha sortit espontània. Poc més. Ens hem esgotat! I això que alguns van a córrer...


Avui, amb un sol canvi, hem corregut de valent. A les onze, després de mitja hora d'entrenament, ja no podíem més! L'entrenament d'avui ha servit per preparar el proper partit a casa, hem près contacte amb la nostra pista preparant el debut a casa, contra el Ripollet B.

9 comentaris:

  1. k cracKs !!....i com no , gràcies Pere x les samarretes

    ResponElimina
  2. Cachi, descansas el lunes. ¡Tú y el Luna! Mejórate de la rodilla.

    ResponElimina
  3. nois, perdó des de Vilafranca, sembla que un malentés entre companys dels dos equips ha fet imposible tornar-vos la visita...
    Ja ens hem compromés amb l'Epi a lligar una nova data de partidet i sopar al Lizarran,
    Gràcies i fins la tornada (Epi, ja et deixaré fer el primer...)
    pep vinyals

    ResponElimina
  4. No passa res, Pep. Veniu quan vulgueu!
    Anirem al Lizarran, també!
    Fins la tornada.

    ResponElimina
  5. FEU MOLT DE GOIG!!!!

    ResponElimina
  6. joder nanu!!! al menos una llamadita

    ResponElimina
  7. di k sí Parrus.......veterans som tots,no? jejeje

    ResponElimina
  8. no se porque ...lo bien que ha quedado esta foto macho.

    ResponElimina