dissabte, 8 d’octubre del 2011

Farem història!


Hola amics i aficionats de l'hoquei! Sóc Ramon Ferré Menéndez i, durant molts anys de la meva vida, he estat vinculat a l'hoquei patins, especialment al C.P. Calafell.

Per part dels veterans del Vallès Calafell C.P., m'han demanat que col·labori en el seu bloc. Haig de dir que ho he trobat força interessant, ja que em permetrà donar a conèixer algunes dades i fotografies inèdites del Club Patí Calafell, que, al llarg dels anys que he dedicat a l'hoquei, he anat recopilant. Fa molt de temps que tinc la inquietud de donar a conèixer tota la història del club, amb dades, resultats, fotografies,... en definitiva, una informació que, per sort, algunes persones també guardaven i que no han posat cap problema en ajudar-me en aquesta tasca, que, per altra banda, és mèrit de tot un poble, jugadors, tècnics, directius, socis, aficionats,...

No està del tot complerta, però segueixo treballant-hi. És molt difícil accedir a informació que, de vegades, ni la pròpia Federació de Patinatge disposa.

Vagi per endavant el millor agraïment a tota la gent que, com he dit, m'ha facilitat informació, com per exemple Marcel Miró, Joan Fernàndez, Joan Rovirosa, Pau Canyelles, Pepita Fontanillas (vídua de Rosend Mercader), Maria Rosa (vídua de Guillermo Mercader) i un llarg etcètera que farien aquest espai interminable, però no per això menys importants. A tots ells, moltes gràcies!

També a la Federació Catalana de Patinatge, molt especialment al senyor Miquel Barrio (e.p.d.) que no dubtà en obrir-me la seu federativa per poder recavar algunes dades.

És la meva intenció posar a la llum tota la història del club, amb les dades de que disposo actualment, a la vegada que resto obert a qualsevol aportació que vulgueu fer. D'aquesta manera, aquell llibre que tots pensem es posarà en marxa i l'haurem fet entre tots.

UN CLUB PER UN POBLE.

Veterans som tots!

6 comentaris:

  1. Molt bé, però qui és el de la foto? És el Ciscu Prats?

    VeteMollet

    ResponElimina
  2. No, home no. Ho posa a sota:

    Publicado por Ramon Ferré Menéndez.

    El Ciscu Prats és del Vendrell!

    ResponElimina
  3. encantat de saber la història del meu club i qui millor persona que Ramon Ferré .... molt bona iniciativa,....... ja estic impacient ..... gràcies Ramon ...

    ResponElimina
  4. Amb tota la informacio que te el Ramon valdra mes que la editi en format electronic ja que pot ser mes voluminosa que la Enciclopedia Catalana

    ResponElimina
  5. Per això va sortir aquesta idea de fer-ho al bloc i per capítols. Aquesta setmana ració doble! Demà, Mossèn Jaume Tobella. Dijous, l'escut del club, la primera "pela" i els primers carnets.

    ResponElimina
  6. Estoy deseando qué lo logréis.
    Lastima que no pueda colaborar.
    Pero estoy muy interesado en conocer un histórico.
    Animos

    ResponElimina