dissabte, 29 d’octubre del 2011

Classificació de la tercera jornada.


Aquesta és la classificació que dóna la Federació Catalana de Patinatge després de la tercera jornada de la lliga de veterans, en la que hi han hagut fins a tres partits ajornats. La segona columna (PJ) de partits jugats delata quins han estat els equips que han hagut d'ajornar el seu partit. La resta de partits s'han disputat amb normalitat.

El dimarts es va produir una de les sorpreses del campionat. L'Esplugues guanyava el Valldoreix a domicili per 5-6. Per uns dies, fins i tot, l'Esplugues va ser líder en solitari, manifestant la seva sorpresa en el seu bloc. Això fa que l'Esplugues sigui un equip a tenir en compte en aquest campionat.

L'altre partit on van sortir espurnes va ser el que van disputar el C.P. Cubelles i el C.P. Vilanova B, on va arribar la primera victòria dels cubellencs al campionat, davant d'un Vilanova que es proposa com un dels favorits per ocupar els llocs d'honor. Tota una sorpresa, doncs, en el derbi del Garraf. La victòria del Cubelles va ser per 4-3 amb polèmica inclosa. Per això us enllaço les dues versions, trieu la que vulgueu!

El Cassanenc perdia, a casa, contra el C.T. Barcino, per 2-5. Ara mateix, el Barcino ocupa el primer lloc de la classificació, a l'espera dels partits ajornats. L'únic equip que pot amenaçar-li aquesta plaça és el Vallès Calafell C.P. que té el seu partit contra la Salle ajornat, és a dir, nosaltres!

Per últim, ahir divendres, després del partit d'OK lliga entre el Vilanova i el Barça, es va disputar el C.P. Vilanova A contra el U.E. La Garriga, amb victòria dels locals per 8-2. Una victòria contundent, davant d'un equip que va començar força bé la competició i que prometia molt, com és La Garriga.

17 comentaris:

  1. No sé porqué la federación no nos pone terceros. Tenemos un partido menos que el Valldoreix y mejor diferencia de goles!!! A estas alturas no tiene importancia, pero bueno...

    En cuanto a los resultados, ya no sé qué esperar, empiezo a pensar que es una liga muy irregular...

    ResponElimina
  2. En cuanto a resultados, seguramente influye mucho la gente que falte a cada equipo en un partido u otro. Es posible que pase eso.

    ResponElimina
  3. Yo creo que está mal la tabla, en la nuestra lo voy a cambiar. No es correcta. La de la Federación la dejo así.

    ResponElimina
  4. tRANQUILS NOIS, EL QUE CONTA ES A FINAL DEL CAMPIONAT. MOLTA SORT EN AQUESTA LLIGA. ENS VEIEM AVIAT !!!

    ResponElimina
  5. ¡con dos cojones! He canviat la classificació. jejejeje. Si la Federació porta els papers mullats no és la nostra culpa.

    ResponElimina
  6. El Sarrià debería de ir también más abajo, detrás del Cubelles. Mira que no protestar los de Cubelles. jejeje.

    ResponElimina
  7. Tens raó, David, però ho fem per passar l'estona. Tenim mono de no jugar...

    ResponElimina
  8. Jajajajaja, amb dos parells d'ous !!!!!!!!! Jajajaja. Ramón president !!!!!jejejej

    ResponElimina
  9. Jajaja!! El Cubelles escala posiciones!! Desde que han empezado no paran, incluso hoy, sin jugar, suben un puesto, jeje (aunque no lo veo claro, pues el Cubelles tiene un partido jugado más, y eso supongo que se tiene en cuenta).

    En cuanto a los resultados, puede ser que sea eso Ramon, que se noten mucho las bajas en algunos equipos, no sé... pero desde el punto de vista de la lógica pasan cosas muy raras...

    ResponElimina
  10. No li aniria malament un canvi de presidència a la federació, segur. I això que no sé ni qui és el President!

    ResponElimina
  11. Javi, no se tiene en cuenta. No obstante, espero que se aclaren.

    Nosotros, si miras el calendario, tenemos un inicio más favorable, nos enfrentamos a los 4 equipos que tienen aún 0 puntos, pero no son todos del mismo nivel, estoy seguro. En La Salle costarà ganar, ya verás!

    ResponElimina
  12. Corregeixo.
    Us poso el reglamnt tècnic a l'aartat d'informació. L'article 20, diu:

    3.2. En cas d empat puntual entre tres equips o més, només es consideren els resultats obtinguts
    en aquesta mateixa fase, i el desempat s efectua, per ordre decreixent de prioritat, de la manera
    següent:
    3.2.1. Seran millors classificats, per ordre decreixent, els equips que, en els partits realitzats entre
    si, hagin obtingut el major nombre de punts.
    3.2.2. Si continua l empat entre tots els equips o alguns, seran millors classificats els equips que,
    en els partits realitzats entre si, hagin obtingut la major diferència entre els gols marcats i els gols
    rebuts.

    ResponElimina
  13. El Valldoreix va sumar 3 punts davant del Vilanova A en la primera jornada. El mateix amb el Sarrià davant del Cubelles. Per això és correcte la classificació de la Federació.

    Tant de xerrar per res!

    ResponElimina
  14. Pero eso influiría para que el Valldoreix esté por encima del Vilanova, que sí que han jugado entre sí, pero no para nosotros.
    Como entre nosotros, Valldoreix y Calafell, no hemos jugado, no valdría ese punto del reglamento, no?
    Sí tendría validez para el Cubelles y Sarriá.

    ResponElimina
  15. sí que vale, por que hay cuádruple empate y cuentan los puntos conseguidos entre los 4 equipos, aunque no hayamos jugado entre nosotros. Si no hubiese jugado Valldorex i Vilanova A estaríamos delante, en tercera posición.

    ResponElimina
  16. A esas alturas aprenderemos el reglamento!

    ResponElimina